Tesco Mobile

06-31... :március 1-jén indul a Tesco Mobile

2012.02.29
Címkék:

Tesco Mobile

,

Tesco


A magyar távközlési piac új szereplője duplakártyás mobillal robbantja a piacot.

Március 1-jén a Tesco Mobile megkezdi mobilkommunikációs szolgáltatását teljes egészében a Vodafone technológiáját és modernizált, országos lefedettséget biztosító hálózatát használva. A két alapító – a Vodafone és a Tesco - 50-50%-ban tulajdonolt vállalkozása valódi független, virtuális mobilszolgáltatóként (Mobile Virtual Network Operator – MVNO) kezdi meg működését a magyar piacon. A Tesco Mobile SIM kártyái az ország minden Tesco áruházában, míg készülékek a Tesco hipermarketekben vásárolhatóak. Átlátható tarifa, kedvező percdíjak jellemzik az új szolgáltató kínálatát, míg a készülékek között igazi hiánypótló különlegesség, dual SIM-kártyás telefonkészülék is található.

Reszkető Péter, a Tesco Mobile vezérigazgatója az indulás kapcsán elmondta: „Nagyon bizakodva várom a Tesco Mobile szolgáltatásának indulását. Virtuális szolgáltatóként önálló cégként kötünk szerződést leendő ügyfeleinkkel, akik egy új, a mobiltávközlési szegmensben eddig nem létező előhívó számon, a 31-esen lesznek elérhetőek. A Tesco Mobile előnyét abban látom, hogy a Vodafone elismerten megbízható technológiai bázisán lép piacra, és a Tesco országos értékesítési hálózatára támaszkodva kínálja a Tesco Mobile egyedi értékeket nyújtó ajánlatait.”

/txt/hirek/kepek/tesco-mobile_20120229.jpg

A Tesco Mobile induló ajánlata, a feltöltőkártyás Tesco Mobile Dupla tarifacsomag egyedülállóan kedvező feltételeket kínál. A tarifa legfontosabb előnye, hogy az új szolgáltató ügyfelei minden feltöltését megduplázza, azaz minden feltöltés után a feltöltés mértékével megegyező bónuszt ír jóvá. Gyakorlatban tehát egy 2000 forintos feltöltés után 2000 forintos bónusz jár, ami összesen 4000 forintos lebeszélhetőséget jelent a bónusz érvényességi ideje, 30 nap alatt. Így az egységes 59 forintos perc- és SMS-díj mindössze 29,50 forintot jelent a valóságban, bármely hálózatra, bármilyen időben történő telefonálásról vagy üzenetküldésről legyen is szó. Emellett havi 10 MB díjmentes mobilinternet adatforgalom is elérhető minden Tesco Mobile ügyfél számára.

Belföldi hívás, üzenetküldés és internetjegy vásárlása esetén annak díja először mindig a bónuszegyenlegből kerül levonásra, így rendszeres feltöltéssel maximalizálható a tarifacsomag értéke. Az egyenleg ország 211 Tesco áruházának pénztárainál, a szerződött feltöltő partnereknél 1, de akár a Tesco Mobile weboldalán is feltölthető. A szolgáltatás mobiltelefonnal együtt, vagy akár anélkül, SIM-kártya formájában is megvásárolható. Utóbbi ára 500 forint, amely 300 forint lebeszélhető egyenleget tartalmaz, mely mindenki számára könnyen elérhetővé és kipróbálhatóvá teszi a Tesco Mobile szolgáltatásait.

A Tesco Mobile portfoliójában levő készülékek között okostelefon, és hagyományos, ámde internetezésre alkalmas mobil is szerepel, melyek lehetővé teszik a mobilinternet használatot. A választék különlegessége – a magyarországi mobilszolgáltatók közt egyedül a Tesco Mobile által kínált - Samsung Juniper E1182 duál SIM-kártyás telefon, mely két SIM-kártya egyidejű kezelésére is alkalmas, így a Tesco Mobile SIM-kártya mellett bármely más szolgáltató SIM-kártyáját is tudja kezelni. Emellett a kínálat másik csúcsa a Samsung egyik legnépszerűbb okostelefonja, a Galaxy Mini lesz, a hagyományosabb készülékekre vágyók pedig a Nokia 100, a Samsung C3050 és a Samsung E1080 közül választhatnak.

Így a tarifacsomagban fellelhető 10 MB díjmentes adatforgalmon túl vásárolhatóak 1 órás, 1 napos és 1 hónapos internetjegyek is, melyek 50, 200, illetve 500 MB adatforgalmat biztosítanak kedvező áron. Az internetjegyek természetesen szintén megvásárolhatóak a bónuszegyenleg terhére.

Azok a vásárlók, akik rendelkeznek Tesco Clubcarddal, a fentieken túl további kedvezményekhez is hozzájuthatnak, hiszen minden Tesco Mobile-lal kapcsolatos vásárlás után – legyen ez SIM kártya, mobiltelefon, vagy egyenleg feltöltés – Clubcardjukon a vásárlás értéke után járó pontok kétszeresét írják jóvá. A Tesco Mobile ügyfelei felmerülő kérdéseit a Tesco áruházak vevőszolgálati pultjainál, a Tesco Mobile saját ügyfélszolgálatán, az alapdíjas, 1215-ös telefonszámon – melyet a Tesco Mobile ügyfelei díjmentesen hívhatnak - és a tescomobile.hu internetes oldalon válaszolják meg. Azok, akik a Tesco Mobile szolgáltatásait választják, az aktiválás után azonnal igénybe vehetik a hangposta és a hívásértesítő szolgáltatásokat, és a már megszokott módon intézhetik a mobilvásárlásokat, legyen szó akár autópálya-matricáról vagy mobilparkolásról. A leendő ügyfelek készülékeiket külföldön külön aktiválás nélkül használhatják, az Európai Unió területén éppúgy, mint a tengerentúlon.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 173 590 Ft
Telefonkirály 173 600 Ft
BPhone.hu 173 995 Ft
Apple iPhone 6S 32GB
Apple iPhone 6S 32GB
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 96 799 Ft
Telepartner 97 000 Ft
BPhone.hu 97 100 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
EUmobil 88 640 Ft
BoltX 88 650 Ft
BPhone.hu 88 675 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
1 GB alatt
1-2 GB
2 GB felettKorábbi szavazások eredményei