Vodafone You: havi 2 GB plusz adat minden 25 év alattinak

2016.09.06| Vodafone

Havi 2 GB plusz adattal, egyetemi közösségi térrel és ehhez kapcsolódó 6 hetes programsorozattal, valamint véleményvezérek inspiráló történeteivel indítja a tanévet a Vodafone a 25 év alattiak számára.

A Vodafone You platform indításának célja, hogy eszközt, inspirációt adjon a fiataloknak álmaik eléréséhez, és ennek sikeréhez támogatást nyújtson a fiatalok körében kiemelkedő fontosságú internethasználat terén. Szeptember 5. és október 14. között a Vodafone ProjektPlacc többek között szakmai beszélgetésekkel, workshopokkal és kertmozival várja az érdeklődőket az ELTE Lágymányosi Campusának Északi tömbjénél.

Az internet szerepe kulcsfontosságú abban, hogy a fiatalok megfelelő mennyiségű és minőségű információhoz jussanak. A Vodafone You minden 25 év alatti ügyfélnek havi +2 GB adatkeretet biztosít szeptember 6-tól a havidíjas csomagokban foglalt adatkereten felül. A You extra adatkerete a Young tarifacsomagokon kívül minden publikus, kereskedelmi forgalomban elérhető havidíjas előfizetéshez díjmentesen kérhető, abban az esetben is, ha az előfizetés a szülő nevén van.

A Vodafone You az előfizető 25. születésnapjáig igényelhető és azt követően a szolgáltatás még két évig aktív marad.

Vodafone You: havi 2 GB plusz adat minden 25 év alattinak

A plusz adaton felül a Vodafone You közösség tagjai ingyen beszélhetnek egymás között, továbbá minden készülékvásárlásra jogosult előfizető egyszeri 20 000 forint készülékvásárlási kedvezményben részesül. A speciális, kizárólag fiataloknak elérhető készülék promóciók folyamatosan elérhetőek lesznek a bevezető időszakot követően is.

A Vodafone kérésére a TNS Hoffmann 2015 telén 16 és 24 év közötti magyar fiatalok körében fókuszcsoportos kutatást végzett. Ebből kiderült, hogy a korosztályba tartozók nagy része magabiztos, nyitott, tudatosan és bátran választ célokat. Nagy hangsúlyt fektetnek saját útjuk megtalálására, önmaguk formálására, és az egyéni céljaiknak alárendelten a kapcsolatok és a megosztás lényeges része az életüknek.

„A fiatalok többsége általában ebben az időszakban dönt a jövőjéről, arról, hogy a felnőtt életében milyen irányban tegye meg az első lépéseket. Mi olyan márkává szeretnénk válni, mely technológiai megoldásaival és szolgáltatásaival segíti a fiatalokat álmaik megvalósításában, valamint abban, hogy ne adják fel céljaikat, vágyaikat”, mondta Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója. „Kezdeti inspirációként 3 fiatal szakmai sikertörténetét szeretnénk bemutatni az érdeklődők – nem csak egyetemisták – számára”, majd a jövőben a Vodafone You Facebook oldalán folyamatosan várjuk és megosztjuk azoknak a fiataloknak a történetét, amelyek motivációul szolgálhatnak bárkinek, aki az önmegvalósítás útját járja” - tette hozzá a márkaigazgató a ProjektPlacc elnevezésű közösségi tér megnyitóján.

Vodafone You: havi 2 GB plusz adat minden 25 év alattinak

A Vodafone első szeretne lenni a szolgáltatók között abban, hogy hiteles üzenetekkel, releváns ajánlatokkal és szolgáltatásokkal szól a legfiatalabb célcsoporthoz. Kezdetben a vállalat három, a fiatalok körében jól ismert példakép aktív közreműködésével, valamint egy 6 héten keresztül működő, programokkal teli közösségi tér kialakításával szeretné segíteni a fiatalokat abban, hogy minél inkább megtalálják és elérjék céljaikat. A későbbiek során a Vodafone You közösségi média csatornáin újabb sikertörténetekkel is megismerkedhetnek a You közösség tagjai.

A sikertörténetek

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  • Szalai Dóri macaronkészítő, a Chez Dodo alapító tulajdonosa
    Szalai Dóri egy sikeres belvárosi gasztronómiai vállalkozás, a Chez Dodo tulajdonos alapítója. „Örültem a Vodafone felkérésének és nagy öröm számomra, hogy érdeklődő fiataloknak egy izgalmas közösségi térben mesélhetek arról, hogy a szenvedély, a nyitottság és az elkötelezettség milyen fontos motiváció a szakmai sikerek eléréséhez”, monda a projekttel kapcsolatosan Dóri. A fiatal szakember pár éve kóstolta először a macaront és annyira megtetszett neki, hogy otthon is szerette volna elkészíteni a kis francia korongokat. Külföldi tanulmányokat követően mára megnyitotta a Sas utcában a Chez Dodot, amelyben bár a macaronok kínálata naponta változik, néhány klasszikus darab, mint a ribizlis - maracujás Soleil, a sós karamellás - étcsokis Jean Charles, és a pisztáciás Philippe mindig fellelhető.

  • Kele Dóri, az InstaVers projektvezetője
    Kele Dóri az InstaVers alapítója és projektvezetője, aki rajong a kortárs költészetért, s az érdekli, hogyan lehet az irodalmat kreatív módon eljuttatni az olvasókhoz. A Költészet Napján, 2014. április 11-én indult útjára az InstaVers projekt, melynek célja a kortárs költészet népszerűsítése és hogy hidat képezzen az alkotók és az olvasók közé az internet segítségével. Az InstaVers követői könnyen érthető, figyelemfelkeltő verssorokat olvashatnak sajátos képi rendszerben találva, de már a különleges és egyedi tervezésű könyvet is beszerezhetik. „Bízom benne, hogy még több rendelkezésre álló adattal bárki a kortárs irodalom olvasójává válhat és bárhol, bármikor megismerkedhet majd a kortárs költészettel”, mondta Kele Dóri a ProjektPlacc megnyitóján.

  • Tóth Gábor, a Hátizsákkal Európában előadássorozat és a Tudatos Fiatalok Közösségének alapítója
    Tóth Gábor 2008-ban ismerkedett meg az önfejlesztéssel, majd 2015 elején összegyűjtötte az eltelt évek során megismert pozitív gondolkodókat és velük megalapította a Tudatos Fiatalok Közösségét. Hátizsákkal Európában címmel eBookban írta le utazási történetét, amelyeket saját képeivel illusztrált. „A mai társadalomban egyre nagyobb szerep jut a közösségek számára és ezeknek az egyik fontos mozgatórugója az internet. A Közösség alapítójaként örömmel csatlakoztam a Vodafone You platformjához, bízva abban, hogy ez a felület még inkább segíteni fogja új közösségek alakulását és már működő közösségek dinamikus fejlődését”, mondta a kezdeményezéssel kapcsolatosan Tóth Gábor.

Az ELTE Lágymányosi Campusán felállított pop-up installációban szeptember 5. és október 14. között a Vodafone példaképei keddenként beszélgetéseket, valamint workshopokat tartanak, ahol részletesen bemutatják projektjüket, vállalkozásukat az érdeklődők számára.

A közösségi térben lesz kertmozi is, ahol csütörtökönként szakmai filmvetítések lesznek meghívott szakemberek részvételével, akiket az érdeklődők a vetítéseket követően kérdezhetek majd hivatásukról, szakmai karrierjükről. Emellett a pop-up installációban a 6 hét során számtalan civil szervezet tart szakmai előadást különböző témákban, amelyeknek célja, hogy a fiatalok inspirációt, támogatást kapjanak a jövőjük tudatos tervezésével kapcsolatban. A Vodafone ProjektPlacc szabad kapacitásához mérten örömmel várja további non-profit egyesületek és diákszervezetek jelentkezését, amelyek szeretnének előadást tartani. Az előadásokhoz a vállalat a ProjektPlaccot ingyenesen rendelkezésre bocsájtja.

A Vodafone You profi slammerek rímjeinek segítségével személyre szabott slam poetry videót készít azoknak, akik elmesélik céljaikat. A történtéből készül egy személyre szabott, megosztható videó, amiben a főszereplő fotója és álma szerepel. A kezdeményezés célja, hogy a megosztások segítségével a jelentkező még közelebb kerüljön céljai megvalósításához.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei