Vodafone: 4G határok nélkül

2016.04.20| Vodafone
Címkék:

Vodafone

,

4G

,

roaming


A Vodafone Magyarország előfizetői jelenleg már a világ 71 országában tudják használni a helyi 4G hálózatokat, így lényegesen több helyen élvezhetik az igazán gyors mobilinternet szolgáltatásokat, mint a hazai konkurensek előfizetői, akik 43, illetve 23 országban tehetik ugyanezt.

A 4G-t az EU-ban Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán(*) vehetik igénybe a Vodafone előfizetői. Az ügyfelek akár a lakossági és üzleti Red EU, vagy az április elsejével bevezetett Red EU+, vagy Go EU és Go+ EU csomagokkal a hazai feltételekkel megegyezően, a hazai percdíjakkal és a hazai adatforgalmi kerettel használhatják a mobiljaikat az EU valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén.

Az EU-n kívülre, akár a szomszédos nem EU-tagokhoz, akár Amerikába, Ázsiába, Afrikába látogatók számára kínálja a Vodafone a hamarosan már 64 országban használható Világ Napijegyet, amellyel Vodafone ügyfelei napi két, három ezer forintért tudják a hazai feltételekkel megegyezően használni a telefonjaikat, akár a világ legtávolabbi részein is.

A Red EU csomagok 2015. áprilisi bejelentésével a Vodafone volt az első, aki bevezette a forradalmi megoldást, amellyel ügyfelei az Európai Unió területén ugyanúgy használhatják mobiltelefonjaikat, mintha otthon lennének. A Red EU ügyfelek a roaming korlátok lebontásának köszönhetően az EU és a további 5 érintett ország területén 2015 áprilisától 2016 áprilisáig közel 150 millió megabájt adatot forgalmaztak, 75 millió percet beszéltek és ezzel az EU által szabályozott tarifákhoz képest több, mint 14 milliárd forintot spórolhattak meg.

Vodafone: 4G határok nélkül

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

2016. április elsejével immár az új GO EU és GO+ EU csomagok előfizetői is roaming díjak nélkül indíthatnak és fogadhatnak hívásokat, küldhetnek SMS üzeneteket és a hazai adatkeretüket használhatják az Unió területén.

A magyarországi szolgáltatók közül jelenleg egyedül a Vodafone biztosít 4G szolgáltatást olyan kiemelt utazási célországokban, mint Mexikó, Törökország, India, Jordánia, Peru vagy az idén az Olimpiai Játékoknak otthont adó Brazília.

Természetesen a Vodafone odafigyel a Magyarországra látogató külföldiekre is: érkezzen az ide látogató turista, barát, családtag a világ bármely részéről. A 2015-ös évben 511 különböző mobilszolgáltató ügyfelei jelentkeztek fel a Vodafone hálózatára, és természetesen az adathasználat területén volt érzékelhető a legnagyobb változás: a megelőző évhez képest több mint kétszer annyi adatot forgalmaztak a Magyarországra látogatók, mint egy évvel korábban. Nem meglepő módon a nyári időszakban csatlakozott a legtöbb külföldi a Vodafone Magyarország hálózatára, hiszen évek óta a Forma1-es hétvége és a Sziget Fesztivál a legforgalmasabb időszakok.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei