Végre itt a Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus

2016.09.27| My Drivers

A Xiaomi ma lerántotta a leplet két új csúcsmobiljáról, a Xiaomi Mi 5s és Xiaomi Mi 5s Plusról.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A kisebb modell, a Mi 5s alumínium unibody burkolatot és szálcsiszolt felületet kapott. Az antenna betétek csíkjai alul és felül találhatók, a hátlapi 12 megapixeles kamera f/2.0 fényértékkel és 1/.3 colos szenzorral ellátott, valamint nem maradt ki a mozgásérzékelő autofókusz sem, amely állítólag így jobb lesz mint az Apple iPhone 7 és a Samsung Galaxy S7 edge, legalábbis a Xiaomi bejelentése szerint. Az előlapi kamera négy megapixeles, 2 mikron méretű pixelekkel és szintén f/2.0 rekesszel.

Végre itt a Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus

Az előlapon az 5.15 colos, full HD felbontású IPS LCD panel található, maximum 600 nit fényerővel, 1500:1 kontrasztaránnyal. A Xiaomi Mi 5s Plusba ezen kívül még nyomásérzékenység is kerül. Az előlapon a Qualcomm Snapdragon Sense ID került beépítésre, ez ultrahanggal érzékeli az ujjlenyomatot. A Mi 5s-be a 2.15 gigaherztes, legújabb Snapdragon 821 chipset, 3 vagy 4 gigabájt RAM, 64 vagy 128 gigabájt ROM került. A készülék támogatja a 3xCA hálózatot, a Bluetooth 4.2 csatlakozást, a C típusú USB portot, a kétcsatornás MU-MIMO 802.11 Wi-Fi-t és az NFC-t is. A megfelelő üzemidőről a 3200 mAh-s akkumulátor gondoskodik, ez a Qualcomm QuickCharge 3.0 gyorstöltési lehetőségével is ellátott. A Xiaomi Mi 5s 300 dollártól lesz kapható, a nagyobb tárhelyű modellért viszont már 345 dollárt kell kifizetni. A választható színek között megtalálható a szürke, az ezüst, az arany és a rózsaarany.

Végre itt a Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus

A Xiaomi Mi 5s Plus méretesebb kijelzővel rendelkezik, hiszen 5.7 colos képátlót kapott, valamint 2.5D hajlított üveget, ám a felbontás ugyanúgy maradt full HD. A hátlapjára a Sony által gyártott dual 13 megapixeles kamera került, működését tekintve megegyezik a Huawei P9 megoldásával, így tehát az egyik kamera a színes fotót, a másik pedig a fekete-fehéret készíti, ez utóbbiból pedig hiányzik a Bayer szűrő, tehát több fényt képes beengedni, így biztosítja a még kevesebb zajt tartalmazó fotókat. A Mi 5s Plus tudása ezeket leszámítva egyezik a Xiaomi Mi 5s-ével, mindössze az akkumulátor 3800 mAh kapacitású. Ami az árakat illeti, itt a kisebb tárhelyűért 345 dollárt kér a gyártó, a nagyobbért pedig 390 dollárt kell leszurkolni hazájában, Kínában.

Végre itt a Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus

Végre itt a Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kijelzõbe épített ujjlenyomat-olvasó az iPhone 8-ban?

Kijelzõbe épített ujjlenyomat-olvasó az iPhone 8-ban?

2016.09.28
| 9to5Mac
Bemutatunk egy videót, ahogy várhatóan használni lehet majd a jövõ ilyenkor megjelenõ Apple iPhone 8 egyik új funkcióját.
MIUI 10: ezek az új funkciók

MIUI 10: ezek az új funkciók

2018.06.11
| Xiaomi Today
A legnagyobb kínai mobilgyártó a Xiaomi Mi 8 trióval együtt a MIUI 10 rendszert is bemutatta.
Ötéves telefon kap frissítést!

Ötéves telefon kap frissítést!

2017.07.20
| GSM Arena
Talán sokan emlékeznek még a nagy sikerű Xiaomi Mi 2 és Mi 2S-re. Jó hírünk van számukra.
Jön a MIUI 11!

Jön a MIUI 11!

2019.09.24
| GSMArena
Ezekre a telefonokra érkezik meg biztosan a Xiaomi Android 10-en alapuló rendszere.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei