Új feltöltőkártyás csomag a Telenornál

2017.02.16 | Telenor

A MyMinute kártyás csomag havidíj nélkül nyújt minden belföldi hálózatba egységesen 19 forintos percdíjat és SMS-küldést.

A tarifához igény szerint kedvező árú mobilinternet-csomag is rendelhető. Új, promóciós tarifacsomaggal bővíti a Telenor feltöltőkártyás portfólióját. A Telenor MyMinute kártyás csomag azoknak szól, akik a hangalapú szolgáltatásokat részesítik előnyben, mobilhasználati szokásaik kevésbé tervezhetőek, de kedvező áron szeretnének telefonálni. A Telenor MyMinute tarifával a feltöltőkártyás ügyfelek hálózaton belül, illetve bármely más belföldi mobilhálózatba és normál díjas vezetékes hálózat irányába is egységesen 19 forintos percdíjjal beszélhetnek, valamint szintén 19 forintért küldhetnek SMS-t belföldi hívószámra.

tarifa egyszerűsége mellett rugalmasságot is biztosít, hiszen a felhasználók egyedi igényeiknek megfelelően egyenlegük terhére igen kedvező árú egyszeri kiegészítő adatjegyet vagy akár havidíjas adatcsomagot is rendelhetnek. A 100 megabájttól kezdve akár 5 gigabájtos mobilinternet-keret tartalmazó kiegészítő adatjegyek közül az 500 megabájtos, e-mailezéshez, böngészéshez és cseteléshez ideális jegy ára mindössze 900 forint.

Emellett a MyMenu-ben további, kedvező egyedi ajánlatok is igénybe vehetők: a 19 forintos percdíjnál is kedvezőbb beszélgetési lehetőséget kínál a Telenor kártyás ügyfeleinek a 9 forintos, bármely belföldi hálózatba érvényes, valamint az 5 forintos, hálózaton belüli percdíjakat tartalmazó egyedi percdíjcsomagokkal. A Telenor MyMinute tarifát választó új és meglévő ügyfelek Netshopon keresztül 0 forintért és ingyenes kiszállítással rendelhetik meg a használathoz szükséges SIM-kártyát, míg bolti vásárlás esetében a kártya ára bruttó 490 forint. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei