Új akkubajnok Lenovo érkezett a Telenorhoz

2015.11.16| Telenor

A Lenovo VIBE P1m készülék az átlagosnál kétszer nagyobb akkumulátort kapott, ennek köszönhetően akár kétszer tovább bírja, mint hasonló kategóriájú versenytársai.

Mi a legfontosabb egy új okostelefonban? Erre a kérdésre a legtöbben valószínűleg azonnal rávágják: „Ne merüljön le hamar!” Jó hírünk van: az 5 colos, HD felbontású képernyővel bíró Lenovo VIBE P1m-et kompakt méretei ellenére igen nagy kapacitású akkumulátorral szerelték fel. A VIBE P1m belsejében 4000 mAh-s beépített akkumulátor van, amely másfél-kétszer annyi energiát tud tárolni, mint egy átlagos készülékben lévő telep. Az erősebb akkumulátornak köszönhetően ez a készülék biztosan nem hagyja cserben használóját a nap végén akkor sem, ha folyamatosan nyomkodják, telefonálnak vagy reggeltől estig Deezereznek rajta.

Az új okostelefonra egy külön gombot is szereltek, amelynek bekapcsolásával azonnal aktiválódnak az energiatakarékossági funkciók: ilyenkor a készülék kikapcsol minden olyan nem kulcsfontosságú szolgáltatást, amely feleslegesen merítené a telepet. A VIBE P1m-et emellett gyorstöltési funkcióval is ellátták: negyedórányi töltéssel négy órányi telefonbeszélgetéshez elegendő villamos energia kerül az akkumulátorába.

Új akkubajnok Lenovo érkezett a Telenorhoz

Ráadásul a VIBE P1m tervezői a telefont USB on-the-go töltési képességgel is felszerelték: ez lehetővé teszi, hogy tulajdonosa egy USB OTG kábelen akár egy másik telefont, mp3-lejátszót vagy egyéb mobil eszközt is feltöltsön saját mobiljáról. Ezt az okostelefont esőben sem kell félteni, cseppállóságát egy víztaszító réteg biztosítja, amely lepergeti a folyadékot akár a kijelző üvegéről, akár a polikarbonát hátlapról. A Lenovo VIBE P1m képes akár 150Mbit/s-os sebességgel kapcsolódni a Hipernetre, a friss Android 5.1-es rendszer zökkenőmentes futásáról pedig négymagos processzor, illetve 2 gigabájt memória gondoskodik. A telefon előlapi kamerája 5 megapixeles, a hátlapi pedig 8 megapixeles fotókat készít.

Alapfelszereltségben 16 gigabájtos tárhellyel rendelkezik, de ez további 32 gigabájttal kibővíthető, ha tulajdonosa vásárol hozzá microSD memóriakártyát. Az idei karácsonyi szezon egyik legérdekesebb készüléke november 13-tól a Telenor kínálatában: két év hűséggel, MyTariff M díjcsomaggal 25.990 forintért hazavihető!



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei