Tőzsdézés mobilon

2013.11.07| (x)
Címkék:

iPad

,

tőzsde

,

Metatrade


Ezúttal a tőzsdézés iránt érdeklődők Olvasóink figyelmét hívnánk fel egy új alkalmazásra.

Metatrade alkalmazások iPaden: segítünk eligazodni a kereskedés világában. A technológia egy lenyűgöző világ mely olyan gyorsan fejlődik, hogy az ember néha alig tudja követni. A pénzügyi piacokon is hatalmas technológiai fejlődés történt, mely egy csapásra lebontotta azokat a falakat, melyek időtlen idők óta megakadályozták a független kereskedők profitábilis munkáját. Az eredmény egy bárki számára hozzáférhető és változatos piac, ahol minden egyéni kereskedő megtalálhatja a saját számítását.

Metatrader Alkalmazások: Melyik a legjobb választás kezdő kereskedők számára?

Már a különféle kereskedőfelületek megjelenései is alapjaiban rázták meg a pénzügyi piacot, de az igazi áttörést az jelentette, amikor ezek a felületek átköltöztek a mobil eszközökre. A Metatrader-sorozat darabjai egyértelműen a mobil kereskedés egyik legjelentősebb hordozói, a befektetők pedig több verzióból is választhatnak igényeiknek megfelelően. A kezdő kereskedők egyik első feladata, hogy megértsék ezt az új technológiát, és kiválasszák azt a mobil felületet, mely leginkább illik hozzájuk.

A minőség tekintetében a két legjobb választás a Metatrader 4 és a Metatreader 5 lehet. Ez a két felület nem csak modernizálta a már meglévő technológiát, de számos újítást is nyújtanak, melyek segítségével a kereskedők minden eddiginél több adatot és mutatót érhetnek el. A Metatrader 5-el például nem kevesebb, mint 30 indikátor érhető el, ráadásul ezeket a felhasználók valós időben, a lehető legnagyobb pontossággal láthatják. Mivel a Metatrader felületeken sokféle pénzügyi eszköz és piac elérhető, így segítségükkel a tapasztalatlan kereskedőknek is nagy esélyük van a sikerre.

Tőzsdézés mobilon

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Metatrader 5-öt azzal a céllal fejlesztették, hogy fokozza a kereskedés élményét, világsikerét pedig mi is jelezhetné jobban, hogy ez már a sorozat ötödik darabja. Mi ennek a sikernek az oka? Nos, többek között a könnyű kezelhetőség és az egyértelmű, mégis tetszetős grafikai megjelenítés. A rengeteg adat megjelenítése ellenére a felület felhasználóbarát, így nem csoda, hogy azonnal belopta magát a kezdő kereskedők szívébe.

Utolsó tanácsunk a kezdő kereskedőknek

Míg az emberi ösztönök, megérzések és alapvető befektetési stratégiák továbbra is elsőszámú fegyvereink kell hogy legyenek, nem szabad figyelmen kívül hagynunk a modern technológia adta lehetőségeket, melyek növelhetik pénzügyi sikereink esélyeit. A Metatrader sorozat alkalmazásai éppen ezért aranyat érhetnek a kezdő kereskedőknek, főleg azoknak, akik a valutapiac kiszámíthatatlan és ingoványos talajára kívánnak lépni. Az egyik vezető online brókercég, az Alpari által készített mobil kereskedő felületek hatalmas segítséget jelentenek a mai piacokon, hatásukat pedig semmiképpen sem szabad alábecsülni. Nélkülük a pénzpiaci sikereidd és az áhított gazdagság talán örökre csak álom marad.

A MetaTrade appok letölthetők iOS-re és Androidra egyaránt.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei