Telenor TravelSure: új roaming szolgáltatás indult

2012.08.15| Telenor

A Telenor augusztusban új roaming szolgáltatást indított, amellyel kedvezményes percdíjakkal, hívásszakasz-díj mellett lehet telefonálni az 1-es díjzónába tartozó országokban.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Telenor augusztusban új roaming szolgáltatást indított, amellyel kedvezményes percdíjakkal, hívásszakasz-díj mellett lehet telefonálni az 1-es díjzónába tartozó országokban. A szolgáltató bevezetett egy 3 és egy 10 napos roaming csomagot is: ezek az 1-es díjzónán túl Horvátország egyes hálózatain is érvényesek. A mobilszolgáltató kártyás és számlás előfizetők számára egyaránt elérhető TravelSure roaming szolgáltatását nem csak a nyaralóknak, hanem a külföldre gyakran utazóknak is ajánlja. A havidíjmentes TravelSure roaming szolgáltatás megrendelése esetén az ügyfelek 50 forintos percdíj és 10 percenkénti hívásszakasz-díj mellett kezdeményezhetnek hívást az 1-es díjzónából vagy telefonálhatnak az adott ország hálózatán. A hívásfogadásra ráadásul a 10 percenkénti hívásszakasz-díj megfizetése mellett további díjfizetés nélkül van lehetőség.

Telenor TravelSure: új roaming szolgáltatás indult

A Telenor a rövidebb és a hosszabb ideig külföldön tartózkodókat is segíti a költségek kordában tartásában, hiszen a TravelSure csomagok kiszámítható roamingolást biztosítanak. Az 1-es díjzónában és Horvátországban a Tele2, illetve a VipNet hálózatán elérhető csomagok segítségével előre megvásárolhatók a lebeszélhető percek. A 890 forintért kapható TravelSure 3-mal az aktiválást követő három napon át tíz percet lehet telefonálni, a TravelSure 10 csomag pedig 30 lebeszélhető percet kínál 2490 forintért. A csomagok érvényességének lejárta vagy az azokban foglalt percek lebeszélése esetén a számlázás az EU által szabályozott hangalapú roaming díjszabás szerint vagy a már korábban kiválasztott TravelSure roaming szolgáltatás díjai alapján történik. Ekkor a Telenor SMS-értesítést is küld, így könnyebben követhetők az utazás ideje alatti mobilköltések. A TravelSure 3 és 10 csomagok kizárólag érvényességük lejárta után rendelhetők meg újra. A külföldi mobilinternet-elérést igénylők számára a Telenor július eleje óta kínálja a TravelSure Net szolgáltatását és adatcsomagjait, amelyekkel az ügyfelek szabadabban oszthatják meg élményeiket az interneten is.

Az 1-es zóna országai:

Andorra, Ausztria, Belgium, Brit Virgin szigetek, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Guadeloupe, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, St. Martin, St. Barthelemy, Marie-Galante, The Saints and Desirade, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei