Telekom és Vodafone: előrendelhető a Samsung Galaxy S5

2014.03.20| Telekom és Vodafone

Március 17-től online előrendelhető a Samsung Galaxy S5 a Telekomnál és a Vodafone-nál egyaránt.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Március 17-től online előrendelhető a Samsung Galaxy S5 a Telekomnál. A Samsung legújabb okostelefonját elsősorban a gyors, szélessávú hálózatok nyújtotta élmények kihasználására tervezték, mint a Telekom 4G hálózata. Mivel a 4G hálózaton lehet maximálisan élvezni a Samsung Galaxy S5 adottságait, a Telekom igyekezett minél előbb lehetővé tenni ügyfelei számára az online rendelést. Mindezt meggyőző áron: új előfizetéssel, Next XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségidővel 19 990 Ft kezdőrészlet, plusz 20 havi 4000 Ft kamatmentes részletre (teljes ár: 99 990 Ft) rendelhető a Telekom webshopjában.

A Samsung Galaxy S5-höz kaphatók lesznek kiegészítők is, mint pl. a Galaxy Gear 2 és a Gear 2 Neo okosóra, vagy a Gear Fit, ami azon túl, hogy divatosan néz ki, az egyik legokosabb karkötő a piacon. A Telekom speciális csomagjában a Samsung Galay S5 + Gear Fit együtt új előfizetéssel, Next XL csomagra vállalt 2 éves hűségidővel 19 990 Ft kezdőrészlet, plusz 20 hónapon át 6 000 Ft havi kamatmentes részlet (teljes ár: 139 990 Ft) vállalása mellett rendelhető meg. A Telekomnál már a Samsung bejelentését követően azonnal lehetett regisztrálni hírlevélre, akik akkor ezt megtették, elsőként értesülhettek az online rendelés indulásáról.

Telekom és Vodafone: előrendelhető a Samsung Galaxy S5

A Vodafone Magyarország szintén március 17-től www.vodafone.hu/s5 oldalon fogadja az előregisztrációkat a várva várt új Samsung Galaxy S5 okostelefonra. A nedvesség- és porálló csúcstelefont a Red Basic és Red Plus előfizetéses szolgáltatás csomagokkal, valamint feltöltőkártyás csomagokkal is meg lehet majd vásárolni.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.
Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei