Tajvani szelfimobil : megjelent a HTC Desire EYE

2014.10.09| Phone Arena
Címkék:

HTC Desire EYE

,

EYE

,

szelfi


A tajvani gyártó tegnap este hivatalosan is bemutatta a HTC Desire EYE okostelefont, amely a HTC One M8 utódja a gyakorlatban.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A tajvani gyártó tegnap este hivatalosan is bemutatta a HTC Desire EYE okostelefont, amely a HTC One M8 utódja a gyakorlatban. A HTC One és a HTC One M8 legnagyobb problémája nem más volt mint az UltraPixel hátlapi kamera páros, ugyanis hiába a duo kamera, mindössze 4 megapixel felbontásban tudtak képet rögzíteni. Bár az elképzelés nem volt rossz, ettől függetlenül a potenciális vásárlók igen elégedetlenek voltak ezzel a megoldással, hiszen a konkurencia lényegesen jobb felbontású kamerákat kínált és kínál a mai napig.

A HTC Desire EYE tegnap 5.2 colos, 1080p felbontású megjelenítővel debütált, ez 423ppi pixelsűrűséget jelent a gyakorlatban, amely a képátló miatt kicsit alacsonyabb a HTC One M8 és a Samsung Galaxy S5 modelljeinek hasonló kijelzőitől. Az újdonság kétszínű burkolata unibody, fizikai méretei szerint 151.7 x 73.8 x 8.5 mm, ehhez pedig 154 gramm tömeg társul, valamint az IPX7 szabvány teljesítése is, így bizonyos mértékig víz- és porálló is. A feltűnően magas kialakítás oka valószínűleg az előlapi kameraszenzor mérete. Az előlapon található a gyártó által preferált két BoomSound hangszóró, amelyek ezúttal a kijelző mellé kerültek elrejtve, elsőre nem is lehet észrevenni. A hangszórókhoz dedikált erősítő is, valamint három mikrofont is rejt a burkolat a hívások zajcsökkentése érdekében.

A Desire EYE-ban az Android 4.4.2 KitKat rendszer alatt egy négymagos Snapdragon 801 processzor dolgozik, maximum 2.3 gigahertzes órajelen, valamint két gigabájt RAM gondoskodik a HTC Sense 6 kezelőfelület és az OS gyorsaságáról. Beépített tárhelyből 16 gigabájt található a modellben, ebből 8.9 gigabájt érhető el a felhasználók számára és szerencsére van microSD bővítési lehetőség is, maximum 128 gigásat fogad el az EYE. A 2400 mAh-s akkumulátor akár 538 óra készenlétet is biztosíthat a gyári adatok szerint. Internet elérhetőséget maximum LTE biztosít.

Az EYE érdekessége a két darab 13 megapixeles kamera, ebből az egyik a hátlapon, a másik pedig az előlapon található, ezeket dual LED vaku segíti fotózáskor gyengébb fényviszonyoknál. Természetesen van különbség a kamerák között, hiszen a hátlapi egy széles-látószögű, BSI szenzor 28 mm-es lencsével és f/2.0 rekeszértékkel, míg az előlapi szelfi kamera 22 mm széles lencsével és egy f/2.2 rekesszel felszerelt. Az előlapi fotózást tovább segíti az autofókusz is, valamint a két kamera támogatja az 1080p videórögzítést, amelyhez kétállású, dedikált kamera gyorsgomb is tartozik, manapság ilyet már csak elvétve lehet találni. A HTC Desire EYE konkurenciája a Sony Xperia C3, a Samsung Galaxy Grand Prime és a Nokia Lumia 730.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Turbózzuk fel a telefon töltés idejét!

Turbózzuk fel a telefon töltés idejét!

2015.05.15
| Phone Arena
Az Aukey Turbo egy olcsó, ám megbízható töltõ, amely kétszer gyorsabban tölti maximumra a telefont, mint a gyári fej.
Tajvani szelfimobil : megjelent a HTC Desire EYE

Tajvani szelfimobil : megjelent a HTC Desire EYE

2014.10.09
| Phone Arena
A tajvani gyártó tegnap este hivatalosan is bemutatta a HTC Desire EYE okostelefont, amely a HTC One M8 utódja a gyakorlatban.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Hoppá: letölthető a Facebook Home!

Hoppá: letölthető a Facebook Home!

2013.04.08
| MoDaCo
A Facebook Home kezelőfelület négy nappal a hivatalos debütálás előtt kipróbálható (saját felelősségre).

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei