Sony Xperia E4: nem egészen erre számítottunk

2015.02.10| Sony

A Sony ma bemutatta az új Sony Xperia E4 okostelefont.

A Sony ma bemutatta az új Sony Xperia E4 okostelefont. Bár mindenki a Sony 2015-ös csúcsmobilját várja, a frissen bejelentett Sony Xperia E4 nem ez a kategória. A Sony Xperia E3 utódja alig tartotta meg az OmniBalance dizájnt, bár még mindig könnyen felismerhető a gyártó. Kerekebb élek, gömbölyded vonalak jellemzik, de a középkategóriás modellt némi prémium megjelenéssel is ellátta a Sony, így gyémánttal kivágott bekapcsológomb és rozsdamentes acél kameragyűrű is megtalálható rajta.

Hardver tekintetében öt colos, 540×960 pixel felbontású IPS LCD panelt kapott, az Android 4.4.4 KitKat rendszer alatt a négymagos MediaTek MT6582 chipset dolgozik 1.3 gigahertzes maximális órajelen, 1 gigabájt RAM mellett. A belső tárhely 8 gigabájt – ebből 5 érhető el a felhasználók számára –, ám szerencsére microSD kártyával bővíthető igény szerint. A hátlapi kamera öt megapixeles, az előlapi 2 megapixel felbontású. Bár a Sony Xperia E4 megvásárolható lesz egy- és két SIM-es változatban is, az LTE hálózatokat nem támogatja egyik sem. Az E4-ben egy 2300 mAh kapacitású akkumulátor dolgozik, a Stamina és Ultra Stamina módnak köszönhetően akár két-három nap üzemidő is elérhető átlagosnak mondott használattal (az extrém üzemidőkről ne beszéljünk, létezik Sony mobil több mint 14 nap folyamatos készenléti idővel). Az újdonság februárban jelenik meg.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei