Samsung, LG, Sony és ZTE okostelefonok a Telenornál

2012.08.09| Telenor

Az LG, a Samsung, a Sony és a ZTE egy-egy készüléke került be augusztus elején a Telenor kínálatába, ezzel tovább bővült a szolgáltató okostelefon-palettája.

A hazai mobilszolgáltatók közül a Telenornál debütál a Samsung legújabb Windows mobilja, az Omnia M. Az 1 GHz-es processzorral rendelkező, minimalista, kompakt dizájnú készülék ideális azok számára, akiknek a szórakozás és a közösségi médiában való folyamatos jelenlét egyaránt fontos. Az Omnia M 5 megapixeles kamerájával kiváló minőségű képek készíthetők, emellett a zenehallgatás is valódi élménnyé válik a készülék extra, kényelmi funkcióinak köszönhetően. A legújabb Windows Phone operációs rendszert futtató Samsung Omnia M Okostarifa 600 előfizetéssel már 0 forintért elérhető, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

Az LG Optimus 4X HD, melyben ötvöződik a kifinomult elegancia és precizitás, figyelemre méltó technikai paraméterekkel bír. A 8,9 mm vékony, 133 gramm súlyú készülék akkumulátora kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosít. Gyorsaságát elsősorban 4+1 magos, 1.5 GHz-es processzorának köszönheti, a kiváló minőségű képek életre keltéséről pedig a True HD és IPS technológia gondoskodik. Az LG Optimus 4X HD Okostarifa 1000 előfizetéssel, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással már 49 990 Ft-ért megvásárolható a szolgáltatónál.

A Sony Xperia család legújabb modelljét, a stílusos go-t arra tervezték, hogy bírja a strapát még a legextrémebb helyzetekben is. A készülék rendkívül megbízható, karcálló ásványiüveg kijelzővel és az egyik legmagasabb – IP67 – por- és vízálló minősítéssel rendelkezik, mindehhez ráadásul dizájnos külső is társul. A gyors teljesítményért az 1 GHz-es, kétmagos processzor felel, az 5 megapixeles kamera gyorsfotó funkciójával pedig akár készenléti módból is pillanatok alatt elkészíthetők a kívánt fotók. A Sony Xperia go-t Okostarifa 1000 előfizetéssel már 0 forintért lehet megvásárolni, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A ZTE androidos készüléke, az Atlas 3.5W a szakemberek szerint a népszerű Blade utóda lehet. A 3,5 colos, 480x800 pixeles érintőképernyővel rendelkező készülék az Android 2.3-as Gingerbread operációs rendszerét használja, gyorsaságáról a 800 MHz-es processzor gondoskodik. A letisztult, szolid külsejű mobilt emellett előlapi és hátlapi kamerával is felszerelték a tervezők. A ZTE okostelefonját Okostarifa 360 előfizetéssel már 0 forintért haza lehet vinni, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.

A készülékek a Telenor Netshopon keresztül is elérhetőek, 5 százalék kedvezménnyel, díjmentes belföldi kiszállítással.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei