Prémium kategória: megjelent az LG G4!

2015.04.29| Phone Arena
Címkék:

LG G4

,

LG G3


A kisebbik dél-koreai gyártó is végre bemutatta az idei évre szánt csúcsmobilját az LG G4 képében.

A kisebbik dél-koreai gyártó is végre bemutatta az idei évre szánt csúcsmobilját az LG G4 képében. A modell egyszerre, egy időben mutatkozott be New Yorkban és Londonban. A gyártó a fókuszt három pontra helyezte a bemutató során, ezek a dizájn, a kijelző és a kamera. Az opcionálisan megvásárolható bőr hátlap tényleg csak pont az i-re, olyan luxus minőséget prezentál a növényi cserzésnek köszönhetően, amely mindössze a világ teljes bőr készletének tíz százalékát teszi ki. Természetesen ez egy felsőbb kategóriát képvisel árban is, de elérhető marad a geometriai – kalapált – mintás, műanyag hátlap az alap modelleknél. Ez cserélhető és ívelt, bár csak kis mértékben, 3000 mm rádiuszban. Az LG állítja, hogy a szelíd ív eredménye a jobb kezelhetőség és a húsz százalékos plusz merevség. A G4 egyébként 148.9 x 76.1 x 6.3mm méretekkel rendelkezik, ehhez 155 grammos tömeg társul.

Az LG a G4 megjelenítőjére nem véletlen büszke, 5.5 colon QHD felbontást biztosít a készülék Quantum LCD alapokon, amely kiemelkedő színhelyességet biztosít, így húsz százalékkal jobb színhűséget és huszonöt százalékos fényerő-javulást ígér az LG G3-hoz képest. A pixelsűrűség 538ppi, igen impozáns érték. Az LG G4 burkolata alatt a Qualcomm Snapdragon 808 processzor dolgozik, amely 64 bites és 4+2 maggal rendelkezik. A LG és a Qualcomm közös munkájának eredménye egy jobb teljesítményű SoC mint az Exynos 7420. Ehhez tartozik 3 gigabájt RAM, Adreno 418 grafikus gyorsító, valamint 32 gigabájt tárhely, amely bővíthető microSD kártyával. Az LG G4-en gyárilag Android 5.1 Lollipop rendszer fut, azon pedig a legújabb UX 4.0 kezelőfelület.

Az LG G4 kamerája is különleges, hiszen egy 16 megapixeles érzékelőt kapott,1/2.6” méretben, amely az f1.8-as lencse mögött rejtőzik. Ezek a számok annyit tesznek, hogy tizenegy százalékkal több fényt engednek be, mint például a konkurens Samsung Galaxy S6 kamerája. A kamerához tartozik egy háromtengelyes optikai képstabilizátor is, szemben a kéttengelyű LG G3 megoldásával. A kamera szoftver számos funkciót kínál, így magas ISO beállítási lehetőséget, hisztogramot, kézi zársebesség állítást, valamint RAW képek rögzítését. Az LG G4 akár 104 megapixeles panorámafotók készítésére is kiváló, a Samsung Galaxy S6 ebből csak 60 megapixeles végtermékre képes. A hátlapi kamerát egy 8 megapixeles előlapi egészíti ki, 2160p felbontású videórögzítéssel.

Az LG G4 támogatja a vezeték nélküli töltést, ám ehhez egy külön hátlapot kell megvásárolni, a gyáriban nem található meg ez a funkció. A 3000 mAh-s, házilag is egyszerűen cserélhető akkumulátort 1.8A-es töltővel lehet gyorsan feltölteni. Az LG G4 mától előrendelhető hazájában, az első szállítmányok május végén érkeznek és hamarosan világszerte is kapható lesz, ám a pontos megjelenési időpontokat nem árulta el a cég, ahogy az árakat sem. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az Egyesült Államokban 200 dollártól megvásárolható lesz előfizetéssel, a bőrös változatért plusz száz dollárt kérnek majd. Az előzetes német információk szerint pedig 680-730 eurót kell kicsengetni az LG G4-ért, hátlaptól függően.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az Android Go jobb, mint gondolnád

Az Android Go jobb, mint gondolnád

2018.03.16
| Android Police
A Google a tavalyi I/O-n beszélt először a Go rendszerről, amely az Android OS egyszerűbb változata.
Régi Motorola hajlítható kijelzővel!

Régi Motorola hajlítható kijelzővel!

2019.11.14
| GsmArena
Motorola bemutatta a legújabb Razr készülékét, amelynek belsejében egy 6,2 hüvelykes összecsukható panel található.
MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

2017.07.27
| Phone Arena
A Xiaomi bejelentette a MIUI 9 kezelőfelületet és nem aprózta el az új funkciók számát.
Kiderült, melyek a legrosszabb mobilok

Kiderült, melyek a legrosszabb mobilok

2017.04.04
| Honor
A Blancco 2015 óta minden negyedévben átfogó elemzést készít a mobiltelefonok technológiai állapotáról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei