PC szintû funkciók útközben - Samsung Galaxy TabPro S

2016.01.07 | Samsung

A Windows operációs rendszerrel futó kettõ az egyben Galaxy TabPro S tablet egy komplett mobil állomást integrál egy prémium eszközbe.

A nagyobbik dél-koreai gyártó bejelentette a Samsung Galaxy TabPro S-t, amely a gyártó világszínvonalú mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer elõnyeit ötvözi. A laptopok és tabletek legkedveltebb tulajdonságainak összevonásával a felhasználók úgy férhetnek hozzá egyetlen könnyû tableten a notebook PC-k összes funkciójához, hogy közben a mobilitásról sem kell lemondaniuk.

A Galaxy TabPro S által a felhasználók hatékonysága az otthonukban, a munkahelyükön, de akár útközben is teljes körûen biztosított. Mindegy, hogy a tableten a Windows 10 Home vagy a Windows 10 Pro for business fut, mind a magán, mind pedig az üzleti felhasználók maximálisan kihasználhatják az operációs rendszer funkcióit és szolgáltatásait, akárcsak a teljes körû kompatibilitást a meglévõ IT infrastruktúrájukkal.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Galaxy TabPro S_001_Black.jpg

A mindössze 6,3 milliméter vastag és 693 grammos Galaxy TabPro S-t arra tervezték, hogy akár egész nap könnyedén hordozható legyen. Az eszközhöz tartozó teljes méretû billentyûzet ugyancsak a használhatóságot hivatott növelni. A klaviatúra rugalmas sarokpántja lehetõvé teszi, hogy a képernyõ minden körülmények között tisztán, bármely szögbõl optimálisan látható legyen. A Galaxy TabPro S klaviatúráján elhelyezett Pogo csatlakoztató jóvoltából pedig már aközött sem kell döntenünk, hogy a dokkolóval párosítsuk, vagy külön töltsük az eszközünket. A klaviatúrához tartozó touchpad felveszi a versenyt egy PC-ével, és álló módban is könnyû vezérlést tesz lehetõvé.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Galaxy TabPro S_006_Perspective_White.jpg

A piac elsõ Windows operációs rendszerrel futó Super AMOLED kijelzõs eszközeként a Galaxy TabPro S támogatja a multitouch vezérlést is. A kijelzõ is abszolút a prémium kategóriát képviseli, hiszen a természetes színárnyalatok 94 %-nak felhasználásával elért mélyebb kontrasztnak köszönhetõen a színek élethûbbek, a részletek pedig sokkal gazdagabbak. A különösen könnyû és energiatakarékos, 12 colos AMOLED kijelzõn a felhasználók a játékokat, filmeket és egyéb népszerû szórakoztató tartalmakat is lenyûgözõ képélesség és precíz színmegjelenítés mellett élvezhetik.

Ez az elsõ olyan tablet, amelyen Windows operációs rendszer fut, és amely támogatja a leggyorsabb és legfejlettebb kapcsolatot lehetõvé tevõ LTE Cat 6 hálózatot. A továbbfejlesztett gyors töltési funkciónak köszönhetõen a Galaxy TabPro S akkumulátora mindössze 2,5 óra alatt teljesen feltölthetõ, amivel 10,5 órányi üzemidõt kapunk*. Az ilyen komoly teljesítmény eléréséhez a Galaxy TabPro S-be a legújabb generációs Intel Core M processzor került. Ezeket a központi feldolgozóegységeket már kifejezetten a ventilátor nélküli, kettõ az egyben tabletekhez fejlesztették, hiszen mindössze 4,5 W-nyi energiafogyasztás mellett mûködik, így kiküszöböli a zajokat és maximalizálja a hatékonyságot.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Galaxy TabPro S_007_Dynamic_White.jpg

A termékhez külön megvásárolható multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) és Bluetooth Pen szintén hozzájárulnak az eszköz hatékonyságához. A Galaxy TabPro S 2016 februárjától világ számos országában elérhetõvé válik.

Galaxy TabPro S specifikációk:

 • Operációs rendszer Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Hálózat LTE Cat.6 **
 • AP 6th Gen. Intel Core M processor (Dual Core 2.2GHz)
 • Kijelzõ 12” 2160x1440 Super AMOLED
 • Kamera 5MP AF(hátsó), 5MP (elsõ)
 • Video MP4,3GP,WMV,ASF,AVI,MKV
 • Audio MP3,AAC,WAV,WMA,AMR,FLAC
 • Csatlakozás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1
 • GPS GPS, GLONASS
 • Érzékelõ Accelerometer, Hall, Light
 • Memória 4GB(RAM), 128GB / 256GB SSD
 • Méret/Súly 290,3 x 198,8 x 6,3mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)
 • Akkumulátor 5,200mAh (39.5W, 7.6V)

* Az akkumulátor élettartama a Samsung belsõ tesztjén alapul. Az eredmény a használati szokások függvényében változhat

** A hálózati elérés piaconként változhatMobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei