Órákkal a bemutató előtt, itt a Samsung Galaxy S5!

2014.02.24| Phone Arena

Alig néhány óra múlva debütál hivatalosan a nagyobbik dél-koreai gyártó Samsung Galaxy S5 mobilja, specifikációval és fotókkal szolgálhatunk!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Alig néhány óra múlva debütál hivatalosan a nagyobbik dél-koreai gyártó Samsung Galaxy S5 mobilja, specifikációval és fotókkal szolgálhatunk! Az MWC-n valaki több képet készíthetett a modellről, ténylegesen pár órával a hivatalos debütálás előtt. A legérdekesebb az ujjlenyomat olvasó, amelyet a fejlesztők a az iPhone mintájára a home gombba integráltak, ez használható lesz PayPalos fizetésekhez is azonosításra. Ahogy arról már szó volt és a lebukott képek alapján várható is volt, a Samsung Galaxy S5 burkolata teljesíti az IP67 szabványt, tehát víz- és porálló lesz! A kamera 16 megapixeles, erről részleteket nem tudni még pontosan.

A készülék kissé szakított az eddigi dizájn hagyományokkal – mondjuk épp ideje is volt – így a hátlap erősen pöttyözött hatást kelt, ám nem jár a jelek szerint a Note 3-ban debütált bőrhatású hátlap. Szintén jól láthatók a kezelőfelületbeli újítások, a TouchWiz ugyanis erősen átalakított lett, sokkal inkább „flat” ikonok kerültek bele, valamint a mappák is teljesen máshogy néznek ki mint ahogy eddig megszokhatták a Galaxy tulajdonosok. Megújult a kamera kezelőfelülete is, valamint az S Health alkalmazás is.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.
Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei