OnePlus 3T: az első telefon 8 gigabájt RAM-mal?

2016.11.14| Phone Arena
Címkék:

OnePlus 3T

,

8 GB RAM

,

RAM


Holnap rántja le a leplet a OnePlus a jelenlegi modell ráncfelvarrott változatáról, amely állítólag OnePlus 3T néven kerül bejelentésre. Mit is várunk?

Hetek óta pletykálnak a mindössze júniusban megjelent, egyébként elképesztően sikeres és keresett OnePlus 3 utódjáról, mely holnap jelenik meg. A várakozások szerint 2.35 gigahertzes Snapdragon 821 chipset – ezt megerősítette a Qualcomm és a OnePlus is –, módosított 16 megapixeles kamera, Sony IMX389 szenzor, optikai képstabilizátor, gyárilag Android 7.0 Nougat rendszer és Optic AMOLED kijelző várható, szemben az emlegetett LCD-re váltás helyett. Ez már eddig is igen jól hangzik, ám a legújabb őrület szerint 8 gigabájt RAM-ot pakolnak bele a fejlesztők. A OnePlus 3 pedig már a benne lévő hat gigabájt RAM-mal is igencsak gördülékeny és akadásmentes. Mi lenne 8 gigabájttal? A tudáslista 4000 mAh-s akkumulátorról is szól.

OnePlus 3T: az első telefon 8 gigabájt RAM-mal?

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Más kérdés, hogy a jelenleg OnePlus 3-at birtokolók igencsak morcosak lesznek egy jobb, ám nem sokkal drágább telefon megjelenése miatt, mindössze öt hónappal az előd modell megjelenése után és várhatóan sokan elpártolnak a cégtől, hiszen nem is rég jelentette ki a OnePlus, hogy már csak évente egy készüléket adnak ki. A OnePlus 3T 479 dolláros áron jelenik meg várhatóan.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei