Note 8: augusztusban, dual kamerával

2017.06.14| GSM Arena

Nem sokkal a szeptemberi IFA előtt jelenik meg a Samsung Galaxy Note 8.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A gyártó ezek szerint marad a hagyománynál, miszerint az iPhone-ok előtt mindössze két héttel mutatja be nagyjából a Note széria legújabb tagját, ahogy tavaly is tette a nem túl nagy sikerű, ellenben hatalmasat bukott Samsung Galaxy Note 7-tel. A Samsung a Galaxy S8-cal késett is emiatt, mert véletlenül sem szerették volna megismételni a kigyulladó Note 7 sztoriját. Szerencsére nagyon jól sikerült az S8, semmi gond az akkumulátorokkal, viszont a csúszás ellenére sem került bele a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, amelyet a rajongók remélnek, hogy a Note 8-ba beletesz a Samsung.

Note 8: augusztusban, dual kamerával

A friss hírek szerint a Qualcomm Snapdragon 836 processzort rejti majd az új Note karcsú burkolata, ez a 835 máris frissített változata és megmarad az S8-ban megismert Infinity Display is, ha pedig igen, úgy nem is marad hely az előlapon gombba épített szkennernek. A pletykák még dual, 13 megapixeles hátlapi kameráról is szólnak, amelyet a Samsung maga fejleszt, legalábbis egy Weibo poszt szerint. A két kamera a képminőség emelése okán kerül bele a tudáslistába, jelenleg háromféle modul is tesztelés alatt áll. Ezzel szemben Ming-Chi Kuo piacelemző szerint a Note 8 egy 13 és egy 12 megapixeles szenzort kap, melyből az egyik szélesvásznú lesz.

Note 8: augusztusban, dual kamerával

Ami az árat illeti, ha figyelembe vesszük, hogy a Samsung Galaxy Note 7 50 dollárral volt drágább mint a Samsung Galaxy S7 edge, akkor bizony 900 dollárba/euróba fog fájni a Note 8. Huhh. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei