Multifunkciós 2in1 tablet az Alcateltől

2016.09.27| Alcatel

Magyarországon is kapható az Alcatel PLUS 10 kettő az egyben multifunkciós tabletje, mely rendkívül kedvező ár/érték arányának köszönhetően kiváló munkaeszköz és szórakoztató központ a mobil és dinamikus életvitelű egyetemisták, pályakezdők számára. Erről tanúskodik az a gerillavideó is, amelyet Alcatel márkanagykövete, az Animal Canibals készített egyetemistákkal.

A barcelonai Mobile World Kongresszuson debütáló Alcatel PLUS 10 egy Windows 10 operációs rendszerű multifunkciós készülék, mely tabletként és a mágnessel hozzá csatlakozó billentyűzetnek köszönhetően irodai laptopként egyaránt használható. Az Alcatelnek ez az első kettő az egyben készüléke, melyből a billentyűzetbe beépített LTE SIM kártya foglalatnak köszönhetően pillanatok alatt mobil adatközpontot varázsolhatunk, egyszerre 15 eszköz csatlakoztatható hozzá.

A PLUS 10 mágnesesen csatlakoztatható billentyűzetét önálló akkumulátorral látták el, így szükség esetén a tabletet is képes tölteni. A billentyűzet továbbá tartóként is használható, a kijelzőt elfordítva médiaközpontként funkciónál, így kis helyeken is, utazás közben, vonaton vagy buszon, kényelmesen használható. A gyártó nem spórolt az extrákkal, így SD kártya olvasó, standard USB, mikro USB és mikro HDMI csatlakozó is található rajta.

Multifunkciós 2in1 tablet az Alcateltől

A kiválóan felszerelt eszköz a mobil fiatal generáció médiafogyasztási szokásaihoz igazodik. Kiváló ár/érték arányának köszönhetően az eszköz nélkülözhetetlen annak a generációnak, mely diákként egyetemi tanulmányait végzi vagy pályakezdőként mobil és dinamikus életet él, online közösségben rendkívül aktív, szabadidejében és utazása során gyakran is szívesen fogyaszt maga által választott videó tartalmakat. Az Alcatel PLUS 10 tablet média és munkaközpontként alkalmazkodik a fiatal generáció életviteléhez.

Az eNet kutatása azt mutatja, hogy a fiatalok falják a filmeket, rengeteg videót fogyasztanak, ez áll érdeklődésük középpontjában. A film után következik sorban a zene, az ismeretterjesztő anyagok, majd a számítástechnikai és informatikai hírek. Médium terén a fiatal generációnál egyértelműen az online dominál, különösen a közösségi média, az offline média értéke csökken a szemükben. Okostelefonhasználat kiemelkedő (90 százalék), ezt követi a laptop, tablet, és az asztali számítógép.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Multifunkciós 2in1 tablet az Alcateltől

A fiatalok egyre inkább az online világban találják meg azokat a tartalmakat, amiket szívesen fogyasztanak. Számukra a hagyományos médiumok (tévé, rádió) leértékelődtek, feltehetően azért, mert személyre szabott és bármikor elérhető tartalmat keresnek. Nem ők akarnak alkalmazkodni a médiához, hanem a médiától várják el, hogy alkalmazkodjon hozzájuk. Változott hozzáállásuk a tartalomhoz is, nemcsak fogyasztják, de szívesen meg is osztják azt, és egyáltalán nem csak anyagi okokból, hanem sok esetben pusztán érdekesség, vagy spontán terméktámogatás miatt.

Multifunkciós 2in1 tablet az Alcateltől



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei