Minden, amit tudni lehet a ma esti Apple bemutatóról

2015.09.09| 9to5Mac

Idén sem sikerült valóban titokban tartani az újdonságok mibenlétét, így elég sok információhoz jutottunk a hivatalos bejelentés előtt.

Idén sem sikerült valóban titokban tartani az újdonságok mibenlétét, így elég sok információhoz jutottunk a hivatalos bejelentés előtt. Ma este bemutatkozik tehát az Apple iPad Pro, az Apple iPad mini 4, az Apple iPhone 6s, az Apple iPhone 6s Plus, az Apple Watch szíjak és az új, arany színű Apple Watch Sport. A források szerint az iPad Pro 32 gigabájtos változata 799 dollárt kóstál majd, a 64-es és a 128-as változat 899 és 999 dollárba kerül. Az LTE hálózatokat is támogató óriás iPad Pro-ért 130 dollárral kell többet fizetni minden modellhez képest, tehát a legnagyobb tárhelyű 1129 dollárba kerül majd, így alig kell érte kevesebbet kicsengetni mint egy Retina MacBookért.

Az új iPhone-ok a rózsaarany szín, a 4K videórögzítés, a 12 megapixeles kamera, a Force Touch alapú 3D Touch kijelző, valamint a gyorsabb A9 chipset mellett megkapják a mindig aktív „Hey Siri” funkciót is. Ez utóbbi lehetőséggel bármikor aktiválhatják a digitális asszisztenst, nem csak akkor, ha töltőn van.

Minden, amit tudni lehet a ma esti Apple bemutatóról

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az új Apple TV-n a legújabb iOS 9 rendszeren alapuló tvOS fut majd, ez a watchOS és iOS-hez hasonló egyezést mutat. A TV-be számos iOS 9 és El Capitan interfész hasonlóság lesz.

Végül, de nem utolsósorban az Apple új szíjakat is bemutat az okosóráihoz, a megfelelő minőség és dizájn okán pedig számos ismert divatmárkával dolgozott együtt. Több céggel még mindig folynak a munkák, így az új karpántok nem mindegyike kerül 2016 előtt a boltokba, de az sem elképzelhetetlen, hogy ezeket az újdonságokat csak a következő generációs Apple Watch-okkal együtt mutatják majd be.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei