Melyik a jobb? iOS 8 vs iOS 9 (videóval)

2015.09.21| BGR
Címkék:

Apple

,

iOS 9

,

iOS 8


Az Apple végre kiadta a régóta várt iOS 9 mobil operációs rendszert, amely számos fejlesztést és hibajavítást tartalmaz az új funkciók mellett.

A cupertinoi cég jobb felhasználói élményt és teljesítményt ígér a régebbi készüléket használók számára, valamint a jobb optimalizáció miatt hosszabb üzemidőt kell, hogy biztosítson az iOS 9. Az EverythingApplePro YouTube csatorna telepítette az új OS-t az Apple iPhone 4s, az Apple iPhone 5, az Apple iPhone 5s, az Apple iPhone 6 és az Apple iPhone 6 Plus készülékekre és több teszten hasonlították össze az azonos modelleket a régebbi, iOS 8.4.1 verziószámú rendszerrel. Minden modellen teljesen friss telepítésű iOS fut és összehasonlításra került a boot idő, az alkalmazások megnyitásának ideje, szintetikus tesztek eredményei és a Wi-Fi gyorsasága is.

Melyik a jobb? iOS 8 vs iOS 9 (videóval)

Ahogy az várható volt, az iOS 9 OS sokkal jobban, simábban működik az újabb készülékeken, ám meglepő módon több esetben az iOS 8.4.1 mégis gyorsabb az új verziónál, érdemes ezt megfigyelni az iPhone6 és 6 Plus esetén. Ez sajnos annyit jelent, hogy az Apple iPhone 4s esetében az iOS 9 sem hozza meg a várt áttörést, a teljesítmény továbbra is elmarad az elvárttól, amelyért a felhasználók elég régóta panaszkodnak. Szintén meglepő hír, hogy a GeekBench teszteken jobban teljesít a régebbi OS – a 2014-es modelleken is – mint az új változat. A teljes, közel kilenc perces összehasonlítás a lenti videón tekinthető meg. Természetesen aki már frissített, de nem jött be neki az iOS 9, az továbbra is élhet a downgrade lehetőségével.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei