Megjöttek a csajos okosórák!

2016.01.06 | GSM Arena

A világ harmadik legnagyobb mobilgyártója hivatalosan is bemutatta a Huawei Watch Elegant és Jewel verzióit, kizárólag a hölgyeknek!

A CES 2016-on megjelentek a legszebb, csajos, Android Ware alapú smartwatch modellek, amelyek alapja a Huawei Watch. A tavaly bemutatott három verzióhoz most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó. A Huawei Watch eredeti verzióihoz hasonlóan a Jewel és az Elegant változatokat is a klasszikus svájci órák inspirálták, kerek, 44 mm-es számlapjukat karcolásmentes zafírkristály borítja. Mindkét modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságukat.

A Huawei Watch Jewel kerek kijelzője körül nem kevesebb mint hatvannyolc darab, másfél milliméteres Swarovski kristály található, az óra pedig rózsaarany borítású rozsdamentes acél. Ha a köves változat túl csajos lenne, akkor a Nőknek ajánljuk a Huawei Watch Elegant modellt. Mindkét új okosóra finom, vékony bőr szíjjal ellátott és személyre szabható a watch face-ekkel. Az új órák huszonhét országban debütálnak hamarosan. A Huawei Watch Elegant 499 dolláros áron lesz elérhető az Egyesült Államokban, míg a Jewel változatért 100 dollárral többet kell fizetni. Az európai árak magasabbak lesznek várhatóan.

 

 

Az órák 1.4 colos, 400×400 pixel felbontású AMOLED kijelzőt, Android Wear operációs rendszert, 1.2 gigahertzes Snapdragon 400 processzort és 512 megabájt RAM-ot tudnak felmutatni. Kompatibilisek Android 4.3 és iOS 8.2 rendszertől felfelé, a gyönyörű burkolat pedig egy 300 mAh-s akkumulátort rejt.

 A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei