Megjelent a Samsung Galaxy Tab S család

2014.06.13| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó este bejelentette két új táblagépét, a Samsung Galaxy Tab S 8.4 és a Samsung Galaxy Tab S 10.5 nettáblákat.

A nagyobbik dél-koreai gyártó este bejelentette két új táblagépét, a Samsung Galaxy Tab S 8.4 és a Samsung Galaxy Tab S 10.5 nettáblákat. Az újdonságok a Galaxy Tab Pro család utódjaként aporsztrofáltak, egyben névcserére is sor került. Az elődökhöz képest – bár a fizikai méreteket és az 1600×2560 pixel felbontást megtartották – mégis sor került egy komoly megjelenítő módosításra, az eddigi LCD helyett ugyanis a mára a Samsung védjegyévé vált Super AMOLED panelek kerültek a tabletekbe, így igen élénk, helyenként túl erős színek, mély fekete, jobb kontraszt és nagy betekintési szög jellemzi a kijelzőket.

Mindkét táblagépben 3 gigabájt RAM, valamint egy négymagos, két-két 1.9 és 1.3 gigahertzes Exynos 5 Octa processzor dolgozik, bár meglepő módon ezek az Exynos 5420 és nem az 5422, amely a Samsung Galaxy S5-be került. Egyértelműen az új Galaxy Tab S-ek a gyártó eddigi legkönnyebb és legvékonyabb táblagépei, hiszen mindössze 6.6 mm vékonyak. A Tab S 8.4 294 grammot nyom a mérlegen, a 10.5 pedig 465 grammot, így vékonyabb és könnyebb az Apple iPad Air-nél is. A kisebbik modellben egy 4900 mAh-s akkumulátor dolgozik, míg a nagyobb egy 7900 mAh-s erőforrásból gazdálkodhat, a Samsung szerint akár 11 óra folyamatos üzemidő is garantált az új, energiatakarékos AMOLED kijelzőknek köszönhetően.

Megjelent a Samsung Galaxy Tab S család

A gyártó a Galaxy Tab S-ekben is integrálta az ujjlenyomat-olvasót, itt azonban már akár nyolc különböző felhasználót is képes megjegyezni a rendszer, természetesen minden fiók egyedileg beállított lehet. Azt csak remélni lehet, hogy jobban működik majd itt az új szkenner mint a Samsung Galaxy S5-ben. Nem maradtak ki a kamerák sem, a hátlapi 8, az előlapi pedig 2 megapixeles mindkét modell esetén.

Természetesen szoftveres extrák nélkül a Samsung nem ad ki újdonságot, így a tableteken már a friss Magazine UI található, itt már Content Home fantázianéven. A plusz funkciók között megtalálható a Gyerek sarok, a számos hasznos opciót, például a virtuálisan megjelenő saját okostelefont biztosító SideSync és a Papergarden, ez utóbbi interaktív multimédiás magazin olyan szerzőktől mint a Condé Nast vagy a National Geographic. A Samsung Galaxy Tab S 8.4 Wi-Fi verziója 399 dollárért lesz megvásárolható, míg a Samsung Galaxy Tab S 10.5 499 dolláros áron kerül a piacra fehérben és bronz színben Európában és az Egyesült Államokban, az LTE-s verziók később kerülnek a boltokba.

Megjelent a Samsung Galaxy Tab S család



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei