Megérkeztek: Nokia 6, Nokia 5 és Nokia 3

2017.02.27| GSM Arena

A HMD Global vasárnap este bejelentette a Nokia 3 és a Nokia 5 telefonokat.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Igen, a Nokia visszatért. Még ha nem is a régi Nokiát köszönthetjük teljesen, nem rossz kezdést vitt véghez az új tulajdonos. A Nokia 3, a Nokia 5 és a Nokia 6 különleges kiadása egyaránt idén a második negyedévben kerülnek piacra egy- és két SIM-es változatban. A Nokia 6 jelenleg már kapható, ám egyelőre csak Kínában, bár érkezik belőle európai variáns is, 230 eurós áron. A limitált széria Nokia 6 Arte Black néven kerül piacra, méghozzá 300 eurós áron lesz elérhető. Ez a sima Nokia 6-hoz képest 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt belső tárhellyel érkezik, minden más tekintetben egyezik testvérével.

Megérkeztek: Nokia 6, Nokia 5 és Nokia 3

Kicsit gyengébb tudást tud felmutatni a még mindig középkategóriában versenybe induló Nokia 5 a maga 190 eurós árával. Alumínium burkolat, 5.2 colos, HD kijelző, 500 nit fényerejű megjelenítő jellemzik. Az Android 7.1 Nougat rendszer alatt a Qualcomm Snapdragon 430 chipsete dolgozik, akárcsak a Nokia 6-ban, ám kevesebb, két gigabájt RAM-ot kapott, a belső tárhely is csak 16 gigabájt lett. Kamerából egy f/2.0 fényértékű, 13 megapixeles hátlapi kamerát és egy 8 megapixeles, 84 fokos látószögű előlapi darabot kapott. Jó hír, hogy a legújabb OS verziót kapja meg és a Nokia ígéretet tett a gyakori frissítésre, valamint minden Nokia korlátlan Google Drive tárhellyel örvendezteti meg a vásárlókat. A Nokia 5-be egy 3000 mAh-s telep kerül és három színben lesz megvásárolható.

Megérkeztek: Nokia 6, Nokia 5 és Nokia 3

A legkisebb a trióból a Nokia 3, amely elérhető árával hódíthat, hiszen 140 euróért rendkívül olcsónak mondható az új okostelefon. Alumínium keret, polikarbonát ház és Gorilla Glass karcálló üvegvédelem jellemzik. Kijelzője 5 colos, HD felbontású, polarizáló szűrővel és 450 nit fényerővel. Szintén Android 7.1 Nougat rendszert kapnak a vásárlók más gyárilag, alatta pedig egy négymagos MediaTek processzor dolgozik 2 gigabájt RAM és 16 gigabájt tároló mellett. Kamerából is szerényebb a tudás, hiszen 8 megapixeles szelfi és szintén 8 megapixeles hátlapi szenzor található rajta, ez utóbbi f/2.0 fényértékkel, LED vakuval és szintén korlátlan Google Drive tárhellyel. A Nokia 3-ba egy 2650 mAh-s akkumulátor került és háromféle színben lesz.

Megérkeztek: Nokia 6, Nokia 5 és Nokia 3

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei