Még több ingyenes WP app a piacon!

2012.05.09| Nokia

Alkalmazások széles választékát kínálja a Nokia Lumia készülékekre a Windows Phone Piactér.

Alkalmazások széles választékát kínálja a Nokia Lumia készülékekre a Windows Phone Piactér. A Windows Phone Piactér egyre bővülő kínálatában jelenleg több mint 80 ezer alkalmazás érhető el Magyarországon a Nokia Lumia 800 és a Nokia Lumia 710 készülékekre. A számos magyar fejlesztésű applikáció egy része egyetemi hallgatók, illetve oktatók munkája, melyek a Nokia és a Microsoft, valamint partnereik kezdeményezésére és együttműködésével valósulhattak meg, csak úgy, mint a NapiApp, a GlobalSoccer, a Múlt-kor, a Kulturális GPS, a MasterCard Moblie, az Origo, valamint a MEK Book alkalmazások.

  • Az Origo ingyenes, felhasználóbarát alkalmazásával a nagyvilág, az üzleti élet, a sport, a tudomány, a technika és filmvilág hírei könnyedén elérhetővé válnak a Nokia Windows Phone-alapú készülékein. A kiemelt hírek képsávban tekinthetők meg, míg a 24 óra rovat, kategóriától függetlenül a legfrissebb információkkal szolgál. Az applikáció lehetőséget biztosít a cikkek mentésére, így azok hálózati kapcsolat nélkül is olvashatók.

Még több ingyenes WP app a piacon!

  • A MasterCard Mobile alkalmazás segítségével a Nokia Lumia okostelefonokon gyorsan és biztonságosan bonyolíthatók az olyan pénzügyi tranzakciók, mint a mobilegyenleg feltöltés vagy internetes vásárlás a MasterCard Mobile Magyarország elfogadóhelyeken. Az applikáció ingyenes és regisztrációhoz kötött, melyhez MasterCard vagy CVC kóddal ellátott Maestro kártya szükséges.
  • Az angol és magyar nyelven egyaránt hozzáférhető ingyenes Global Soccer alkalmazás a labdarúgás híreivel, a mérkőzések eredményeivel kapcsolatos információval látja el a focirajongókat. A Global Soccer olyan személyre szabható applikáció, ami lehetőséget biztosít a kedvenc játékosokról, klubokról, vagy a legérdekesebb bajnokságokról szóló hírek közvetlen elérésére a telefon főképernyőjén keresztül. A Windows Phone Piactérről letölthető alkalmazás betekintést nyújt a labdarúgás történelmébe, így a futballmúlt érdekességei, az emlékezetes mérkőzések és a világklasszis játékosokról szóló történetek egyaránt megismerhetők.
  • A Múlt-kor applikáció az esztendő minden napján a világtörténelem legérdekesebb eseményeiről, a nap híres szülötteiről és elhunytairól tájékoztat. A Nokia Lumia 800 és Nokia Lumia 710 készülékekre ingyenesen letölthető alkalmazás 9000 bejegyzést jelenít meg az év során.
  • Az ingyenes MEK Book applikációval az Országos Széchenyi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtárának példányai olvashatók a Windows Phone-alapú Nokia okostelefonokon. Az alkalmazás a könyveket a telefonkészülékre tölti le, így a magyar és a világirodalom klasszikusai később internet hozzáférés nélkül is elérhetők.
  • A Kulturális GPS lehetőséget biztosít az egyes magyar települések múltjának és jelenének megismerésére. Az ingyenesen letölthető applikáció a történelmi Magyarország területén megtalálható kulturális értékek bemutatása mellett, a kiállítások, turisztikai látványosságok és múzeumok földrajzi helyéről, valamint nyitvatartási idejéről is tájékoztatást nyújt.


Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei