Még mindig komoly bajok vannak az iOS-szel

2013.03.28| Into Mobile

Sajnos úgy tűnik, az Apple hónapok óta képtelen egy hibamentes, ám a felmerült hibákat ténylegesen kijavító rendszerfrissítést kiadni.

Sajnos úgy tűnik, az Apple hónapok óta képtelen egy hibamentes, ám a felmerült hibákat ténylegesen kijavító rendszerfrissítést kiadni. Míg az iOS 6.1.1 javította az Apple iPhone 4S térerő gondjait, addig az iOS 6.1.2 esetében már Wi-Fi és Exchange gondok adódtak, holott előtte ilyen probléma nem volt, majd jött az iOS 6.1.3, ahol a lezárt képernyő lett valamilyen oknál fogva megkerülhető, most viszont még több is hiba kiderült a 6.1.3-mal kapcsolatban. Egyre inkább úgy tűnik, ez sem hibajavítás, inkább hibákat hozó update volt, amely több bosszúságot okoz mint örömöt. Az iOS 6.1.3 ugyanis újra az Exchange naptár bugját mutatja, sokan még mindig nem kapják meg az e-mailjeiet, valamint többen abnormális tevékenységről szólnak ezt illetően. A következő gond az Apple iPhone 5-öt érinti, a teljes iOS 6.1 megjelenése óta ugyanis érezhetően csökkent az akkumulátor üzemidő, többeknél nem tolerálható mértékben.

Még mindig komoly bajok vannak az iOS-szel

A Wi-Fi és a Bluetooth gond is sokaknál okoz még bajt, a mobilok nem képesek fennmaradni a hálózaton, a BT esetében pedig csatlakozási hibák adódnak, mások iPhone-jai pedig a frissítések után egyszerűen megnémultak, de meg kell még említeni az iPhone 4-en a hangvezérlés egy hibáját kihasználó lock screen megkerülhetőséget is. A fenti hibák teljesen randomszerűen tapasztalhatók, így nem mindenki bug érint mindenkit. A gondokra sajnos még a factory reset sem ad megoldást a Cnet információi szerint.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei