Még jobb lett a Samsung Pay

2016.10.28| Samsung

A Samsung Pay három új országgal, online és alkalmazáson belüli fizetésekkel, hely alapú kedvezményekkel és további lehetőségekkel bővül.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az egy éves a Samsung Pay tovább terjeszkedik az online fizetések területén, három új piacon is megjelenik, emellett a digitális pénztárca további szolgáltatásait kínálja. A Samsung Electronics bejelentette, hogy három új taggal – Malajziával, Oroszországgal és Thaifölddel – bővült azon országok listája, ahol a felhasználók élvezhetik a Samsung Pay szolgáltatás kényelmét. Ezzel 2016 végére már 10 országban vált elérhetővé a Samsung mobilfizetési szolgáltatása. A Samsung Pay egyúttal bejelentette globális együttműködését a Mastercarddal, amelynek értelmében 2017 elejétől egyszerűsített online fizetést és gyors ellenőrzést kínálnak a Masterpass digitális fizetési szolgáltatáson keresztül. Jelenleg 33 országban kereskedők százezrei fogadják el a Masterpasst online fizetés platformként.

„A tavaly Dél-Koreában bevezetett szolgáltatásra a piac nagyon pozitívan reagált. Az online fizetések az 1,75 milliárd dollárnyi (2 billió won) feldolgozott tranzakció több mint 25 százalékát tették ki. Ez is bizonyítja, hogy a fogyasztók aktívan keresik a megoldásokat, amelyek gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságossá teszik az online vásárlást” – jelentette ki Thomas Ko, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletág Samsung Pay részlegének alelnöke és vezérigazgatója. - „A Masterpass-szal való együttműködéssel az Egyesült Államokban, valamint az online fizetések globális elterjesztésével széles rétegek számára fogjuk egyszerűsíteni az online tranzakciós folyamatokat. Megoldásainkkal kiküszöböljük az unalmas online ellenőrzési űrlapok kitöltését, a hosszú jelszavak megjegyzését és a pénztárcában való keresgélést.”

Még jobb lett a Samsung Pay

„A Mastercard-nál folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden egyes számlánk legalább annyira digitális legyen, mint azok, akik használják” – mondta Garry Lyons, a Mastercard innovációs vezetője. „A Masterpass platformon keresztül elérhetővé tettük a kártyatulajdonosok számára is a Samsung Pay online vásárlás szolgáltatását. Ez fényesen példázza azt a bankokkal, kereskedőkkel és digitális partnereinkkel való közös munkát, amely a minden csatornán és eszközön elérhető, innovatív, vonzó és biztonságos fizetési megoldások kialakítását szorgalmazza, és amellyel új távlatokat nyithatunk meg a kereskedelemben.”

A Samsung Pay zavartalan online fizetési platformot biztosít a fogyasztóknak többek között a következő előnyökkel:

  • Gyors ellenőrzés: A hosszú online űrlapok kitöltési folyamata elhagyható. A gyors ellenőrzési megoldással a fogyasztók Mastercard hitel- vagy bankkártyáikat használhatják a Samsung Pay számlájukon mentett szállítási adatokkal együtt az online tranzakciók gyors teljesítéséhez.
  • Vásárlás bármely eszközről: A fogyasztók online vásárolhatnak számítógépről, tabletről vagy okostelefonról a kedvenc webhelyükön vagy alkalmazásaikon keresztül.
  • Biztonságos tranzakciók: A biztonság elsődleges számunkra. Online fizetéskor a rendszer a hitel- vagy bankkártya tényleges száma helyett egy egyedi, titkosított tokent használ. A felhasználók biztonságos módszerekkel hitelesíthetik tranzakcióikat, ezek közé tartozik a Samsung mobileszközökbe épített ujjlenyomatolvasója.

A Samsung Pay az Egyesült Államokra vonatkozó, új szolgáltatásokat is bejelentett - az alkalmazáson belüli fizetést, a várható árengedményeket és kedvezményeket - nagyot lépve ezzel a valódi digitális pénztárca irányába. A bejelentésre a fizetésekkel és pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó Money 20/20 eseményen került sor.

Még jobb lett a Samsung Pay

Hozzáférés a közeli áruházak kedvezményeihez:

Novembertől a Samsung Pay felhasználók a Deals szolgáltatás segítségével megkereshetik a közeli áruházak és éttermek árengedményeit és kuponjait, továbbá és azonnal be is válthatják azokat. A Samsung Pay alkalmazás megújult külsejének, a felhasználói élmény, valamint a formatervezés terén történt fejlesztéseknek köszönhetően a felhasználók egyszerűen és gyorsan megkereshetik és beválthatják az azonnali kedvezményeket.

Új alkalmazáson belüli fizetések:

Novembertől a felhasználók a Samsung Pay-t is igénybe vehetik, mint fizetési opciót, amikor bizonyos alkalmazásokon belül vásárolnak. Egyszerűen ki kell jelölni a Samsung Pay szolgáltatást az ellenőrzés során, és az alkalmazáson belüli fizetésnél választani kell a már betöltött kártyák közül. Kezdetben csak a Velocity, Raise, Fancy, Hello Vino és Touch of Modern weboldalakon lesz elérhető alkalmazáson belüli fizetéskor a Samsung Pay, de a lista hamarosan bővülni fog.

Partneri kör:

A legújabb pénzügyi partnerek, a Capital One és az USAA belépésével a Samsung Pay immár több mint 500 bankot és hitelszövetkezetet támogat, így az Egyesült Államok hitel- és betéti kártyapiacának több mint 85 százalékát fedi le.

A Samsung Pay bemutatásaA Samsung Pay, a Samsung Electronics mobil fizetési szolgáltatása, amely egyszerű, biztonságos és szinte minden olyan helyen elérhető, ahol lehetőség van bankkártyás fizetésre. Az NFC és a Samsung saját fejlesztésű MST technológiájának együttes alkalmazásával a Samsung Pay kereskedelmi helyek millióinál használható fizetési lehetőség ott, ahol már eddig is volt lehetőség bankkártyás fizetésre. A Samsung folyamatosan, stratégiailag bővíti a Samsung Pay partneri körét, hogy nagyobb rugalmasságot, hozzáférést és választékot biztosítson ügyfelei számára, és egyúttal egyszerű és biztonságos fizetési élményt is nyújtson nekik. A Samsung Pay az Egyesült Államokban jelenleg csak bizonyos Galaxy és hordható okoseszközökön érhető el. Ilyen a Galaxy S7 és S7 edge, az S6 edge+, a Note5, a Gear S2 és jövő hónaptól a Gear S3.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei