Még dögösebb lesz a Samsung Gear S2 okosóra

2015.10.26| Samsung

A világhírű olasz dizájnerrel, Alessandro Mendinivel együttműködésben exkluzív számlapokat és karpántokat kínál a Samsung az új okosóráihoz.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A világhírű, több nemzetközi díjjal is elismert olasz formatervezővel, Alessandro Mendinivel dolgozik együtt a Samsung, hogy Gear S2 okosórájához exkluzív kiegészítőket biztosítson vevőinek. Az együttműködés eredményeként a felhasználók sokféle lehetőség közül választva tehetik még egyedibbé és divatosabbá okosóráikat. A Samsung a múlt héten mutatta be a sokszínű, kör alakú dizájnt, intuitív felhasználói felületet és folyamatos kapcsolatot kínáló Gear S2 okosóráját, amely a Mendini kollekcióval még szórakoztatóbb és stílusosabb felhasználói élményt biztosít.

Mivel az okosórát a csuklónkon, mindenki számára látható helyen hordjuk, sokkal egyedibb, személyesebb élményt nyújtanak, mint egy áltagos okostelefon. A Samsung együttműködése Alessandro Mendinivel jól mutatja a cég elkötelezettségét, hogy a személyes stílusuk kifejezésére egyedi lehetőségeket kínáljon vásárlóinak, miközben a folyamatos kapcsolat lehetőségét is biztosítja.

Még dögösebb lesz a Samsung Gear S2 okosóra

Alessandro Mendini fontos szerepet töltött be a modern olasz dizájn fejlődésében. Munkássága jól ismert arról, hogy a különböző kultúrák stílusjegyeit ötvözi és a dizájn határait kitolva elébe megy a funkciók konvencionális megközelítésének. Ez a filozófia összhangban van a Samsung megközelítésével, amellyel az okos kiegészítői a mobil kommunikáció kultúráját a funkcionális, mégis trendi és személyes felhasználói élmény révén definiálják újra.

Még dögösebb lesz a Samsung Gear S2 okosóra

“A karóra az egyik legprecízebb és legértékesebb eszköz, amelyet az emberiség valaha csinált. A Samsung sikeresen fedezte fel újra az órát egy olyan formában, amely jól illeszkedik a technológia vezérelt világunkba” – mondta el Alessandro Mendini. “ Nagy élmény volt együtt dolgozni a világ vezető mobil vállalatával és olyat alkotni, amely a tradicionális órák stílusát a digitális világgal egyesítve egy teljesen egyedülálló élményt hoz létre.”

Még dögösebb lesz a Samsung Gear S2 okosóra

A Samsung Gear S2 ízlésesen megőrzi az óra esztétikus funkcióját a felhasználói számára folyamatos kapcsolatot biztosító számlapjaival és a páratlan üzemidőt biztosító akkumulátorával, amely 2-3 napot is kibír egy töltéssel. Az egyedi színes óraszámlapokkal és a szuper vékony, divatos pántok választékával a Samsung Gear S2 Alessandro Mendini kollekciója még több lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy személyre szabják okosórájuk kinézetét. Az Alessandro Mendini Gear S2 számlap és karpánt kollekciója az eszköz bevezetésétől elérhető lesz.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

2017.05.03
| Phone Arena
A Fitbit a sok fitnesz kütyü után végre előáll az első saját okosórával.
Túl korán kikerült Galaxy S10+ reklám

Túl korán kikerült Galaxy S10+ reklám

2019.02.19
| GSM Arena
A norvég TV2 ma, egy nappal a hivatalos bejelentés előtt már publikálta a reklámot az új Samsung mobilokról.
Teszt: Samsung Gear S3 Frontier - szerelem első látásra

Teszt: Samsung Gear S3 Frontier - szerelem első látásra

2017.03.01
| Telefonguru
Használtam már 2 évig egy Samsung Galaxy Gear-t, az első szériásat és szerettem.
Samsung vs Bear Grylls

Samsung vs Bear Grylls

2017.03.31
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó összeállt a neves Bear Grylls örök túlélővel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei