Már megint megújult a Messenger

2016.12.20 | 9to5Mac

A Facebook folyamatosan újít, hol jobban, hol rosszabbul, ezúttal viszont fontos és valóban hiánypótló funkciót hoz az új frissítést.

Egyrészt megint változik a dizájn, amelynek kevesen szoktak örülni, viszont megjelenik a live 3D maszk és a csoportos videohívás lehetõsége. A hírrõl David Marcus, a Facebook Messenger fejlesztõi csapatának vezetõje adott hírt, így a Messenger még éppen 2016 év vége elõtt eléri a 100.0 verziószámot iOS-re. A maszk némi magyarázatot igényel, a Facebook felvásárolta a méltán népszerû MSQRD nevû alkalmazást idén, amely felismeri az arcot és segítségével vicces vagy éppen ijesztõ figurát varázsol az emberbõl. Ez a funkció elérhetõ akár egy szelfi készítéséhez, akár a video chatben.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/facebook-messenger-group-video-chat.jpg

A legtöbben viszont talán valóban a csoportos videós chatelés lehetõségét várták. Ilyen kezdeményezésénél a Messengerben minden résztvevõt értesít a program automatikusan, beszélgetés közben lehet új résztvevõket felvenni és kilépni is belõle anélkül, hogy megszakadna a beszélgetés.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei