Magyarországra érkezik a Nexus 4

2013.01.31| LG
Címkék:

Lg

,

Nexus

,

Google

,

Nexus 4

,

Telenor


Január 31-étől a Telenor kínálatában érhető el az LG és a Google közös alkotása, az új Nexus mobiltelefon

Az LG hazánkban is piacra dobja a közös projektként megvalósult Nexus 4 okostelefont, a Google Nexus sorozatának legújabb tagját. A Google fejlesztéseinek legjavát felvonultató, 4.2-es Jelly Bean Androidot futtató referenciatelefonjához az LG biztosítja a 4 magos hardveres hátteret. Az LG és a Google közös fejlesztéseként bemutatkozó Nexus 4 az első okostelefon, amely az Android legújabb, 4.2-es Jelly Bean operációs rendszerét futtatja, és az első Nexus, amely a villámgyors Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral rendelkezik. A Nexus 4 ugyancsak az első olyan Nexus mobiltelefon, amely vezeték nélkül tölthető akkumulátort kapott, ráadásul 15,3 órányi beszélgetési időt kínál 390 órányi készenléttel.

„Nagy várakozás előzi meg a Nexus 4 okostelefon érkezését, így külön öröm a számunkra, hogy Magyarországon is elérhetővé tehettük a készüléket. Az LG számára nemcsak a leggyorsabb és a legtöbb szolgáltatást biztosító okostelefon létrehozása volt a cél, hanem egy olyan eszköz készítése, amelyet használni és kézben tartani is öröm.” - nyilatkozta Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi mobilértékesítési vezetője. – „Úgy érzem, hogy az LG jó döntéseket hozott partnerei megválasztása terén, például a Qualcomm-mal kötött együttműködés kiépítése során. Ezek a döntések tették lehetővé, hogy az Optimus G és a Nexus 4 mobilokba olyan fejlesztések kerülhettek, amelyek méltó ellenfelévé tették az LG-t versenytársaival szemben.”

Magyarországra érkezik a Nexus 4

A készülék január 31-étől a magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában érhető el. „A Telenornál arra törekszünk, hogy extra szolgáltatásaink mellett izgalmas készülékújdonságokat is kínáljunk ügyfeleinknek. Nagy öröm számunkra, hogy a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként nálunk érhető el az LG és a Google csúcskészüléke, a Nexus 4, amelynek érkezését a nemzetközi és hazai közönség részéről egyaránt nagy várakozás előzte meg. Bízom benne, hogy a teszteken kiválóan teljesítő referenciamobil itthon is olyan sikeres lesz, mint külföldön” – mondta Fejes Zoltán, a Telenor Magyarország ügyfélkapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Nexus 4 okostelefon 2013. január 31-étől a magyar mobilszolgáltatók között elsőként a Telenornál érhető el. Smarttarifa Extra 6 előfizetéssel, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett már 9990 forintért megvásárolható. Magyarországon csak a 16 GB-os háttértárral rendelkező verzióban lesz elérhető a készülék.

Fő termékjellemzők:

  • Chipset: Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor 1,5 GHz-es négymagos Krait CPU-k
  • Operációs rendszer: Android 4.2, Jelly Bean
  • Hálózat: 3G (WCDMA), HSPA+
  • Kijelző: 4,7 hüvelykes (11,93 cm) WXGA True HD IPS+ (1280 × 768 képpont)
  • Memória: 16 GB
  • RAM: 2 GB
  • Kamera: 8,0 MP (hátsó) / 1,3 MP HD (elülső)
  • Akkumulátor: 2100 mAh Li-Polymer (beágyazott) / Beszédidő: 15,3 óra / Készenléti idő: 390 óra
  • Méret: 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
  • Súly: 139 g
  • Egyéb: Vezeték nélküli töltés, NFC


További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei