MWC: Nokia 105 és Nokia 301

2013.02.25 | Engadget

A finn gyártó nem csak a Lumia okostelefonokkal rukkolt elő a Mobile World Congressen, hanem olcsó, úgynevezett butafonokkal is.

A finn gyártó nem csak a Lumia okostelefonokkal rukkolt elő a Mobile World Congressen, hanem olcsó, úgynevezett butafonokkal is. Bár jól fogynak a Windows Phone rendszerrel értékesített Nokiák, mégis lényegesen többen vannak, akik nem igénylik vagy nem vágynak erre. Így került bemutatásra a milliók által megfizethető Nokia 105, amely mindössz 15 eurós árával extrém olcsónak számít. A ciánkék vagy fekete színben megvásárolható telefon olyan extra funkciókat kapott mint az FM rádió, a több ébresztő beállítása, a beszélő óra, a por- és vízálló kialakítás vagy a vaku, illetve a hosszú, akár egy hónapos rendelkezésre állás egyetlen feltöltéssel.

A második telefon a Nokia 301, ez 65 eurót kóstál, a nagyobb összegért megvásárolható finn készülék 3.2 megapixeles kamerát, panoráma módot, önarckép fotózási lehetőséget is biztosít, de érdemes megemlíteni a Nokia Xpress internetböngészőt, a Mail for exchange elérhetőséget, valamint a HSPA-támogatást és videómegosztást. Az egy- és két SIM-es, valamint ciánkék, fekete, magenta, sárga vagy fehér színű verzióban is elérhető telefon 2013 második negyedévétől kerül a boltokba, míg a Nokia 105 még ebben a negyedévben elérhető lesz a fejlődő országokban és Európában is.
A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei