Letették a Telekom új székházának alapkövét

2016.11.18| Telekom

A WING Csoport fejlesztésében épülõ székházat a 21. századi technológia és a nagy ívû építészeti megoldások teszik majd a jövõ munkahelyévé.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter részvételével, november 15-én ünnepélyes keretek között tették le a WING Zrt. tulajdonában álló és a vállalat beruházásában megvalósuló Magyar Telekom székház alapkövét. Az eseményen részt vett továbbá Noah Steinberg, a fejlesztõ WING Zrt. elnök-vezérigazgatója és Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója. Az ország legnagyobb egy épülettömbben megvalósuló irodaháza elhelyezkedésének, energiatakarékos berendezéseinek, emberarcú belsõ tereinek köszönhetõen méltán fogja viselni a „jövõ munkahelye” jelzõt.

Az ünnepélyes alapkõletételen Noah Steinberg, a fejlesztõ WING Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Wing a magyar ingatlanpiac vezetõ szereplõje, aki mûködése révén építészeti, funkcionális és gazdasági értelemben is értéket teremt. Az a tény, hogy a Magyar Telekom a Winget választotta partneréül ebben a mindkét vállalat életét meghatározó fejlesztésben, ezt igazolja. Az új székház mind építészeti minõségében, mind korszerû munkahelyként, mind a városképet meghatározó létesítményként hosszútávú értéket képvisel; méretében, megjelenésében meghatározó színfolt lesz, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtérrõl érkezve a belváros kapujában. Hatalmas kihívás egy ilyen épület létrehozása, amihez szükség van komoly piaci szakértelemre, tapasztalatra és erõs pénzügyi háttére. A Wing mindezt biztosítani tudja. Biztos vagyok abban, hogy ez a fantasztikus, világszínvonalú épület méltó új központja lesz a Magyar Telekomnak.”

Letették a Telekom új székházának alapkövét

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója elmondta: „Megközelítõleg 4500 ember munkahelye lesz a székház. Inspiráló közeget fogunk teremteni, olyat, amelyben a kreatív ötletek, az innovatív megoldások és a precíz munkavégzés is megfér egymás mellett. A napjainkat leginkább meghatározó HR trendeket is szem elõtt tartjuk, például a mátrix-szerû, silómentes mûködésre a rugalmas térhasználattal fogunk reflektálni. A jövõ munkahelyét szeretnénk megteremteni, ami egyaránt épül nekünk, az infokommunikáció világában már sokat látott embereknek, de a jövõ munkavállalóinak is. Azt hiszem, a Magyar Telekom székháza kiállja majd mind az idõk, mind a generációk próbáját.”

Az épületrõl

A Könyves Kálmán körúton felépülõ, Budapest arculatát is meghatározó, 58.000 négyzetméter alapterületû új Magyar Telekom székház jó megközelíthetõségének, energiatakarékos berendezéseinek és az egészséges munkakörnyezetet biztosító megoldásainak köszönhetõen az ország egyik leginnovatívabb, a fenntarthatóság jegyében megépülõ irodaháza lesz.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Letették a Telekom új székházának alapkövét

A XXI. századi hangulatot, dinamizmust és erõt sugárzó külsõ mellett a belsõépítészeti kialakítás a legmodernebb HR és informatikai trendek alapján történik majd. A belsõ tereket a fejlesztõvel szoros együttmûködésben úgy alakítják ki, hogy azok elõsegítsék a hatékony mûködést, egyúttal elegáns, rugalmas és kreatív munkakörnyezet teremtsenek. Ennek szellemiségében épül a legfelsõ emeleti fitnesz-wellness központ, az ugyanitt elhelyezkedõ 200 méteres kültéri futópálya, vagy a belsõ zöld kert is Az épületben helyet kap egy 1350 férõhelyes mélygarázs, több mint 300 kerékpár biztonságos elhelyezésére alkalmas biciklitároló, illetve egy 300 fõ befogadására alkalmas konferenciaterem is. A Telekom által bérelt területeken kívül az épületben további 4000 négyzetméter áll rendelkezésre piaci bérbeadás céljára. A várhatóan 2018 végén záruló projekt mintegy 1000 fõ számára teremt munkát.

Letették a Telekom új székházának alapkövét

A székház 2018 második félévében készül el, a Magyar Telekommal történõ bérleti megállapodás 15 évre szól. A finanszírozó banki konzorcium tagjai az Unicredit Bank Hungary és a K&H Bank. A székház építészeti terveit a TIBA Építész Stúdió készítette, a kivitelezési munkákat a Market Építõ végzi.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei