Lebukott a HTC One A9, ennyibe kerül majd

2015.09.18| Phone Arena
Címkék:

HTC One A9

,

Aero


Holland nagykereskedő posztolta ki jóval idő előtt a tajvani gyártó legújabb csúcsmodelljét, az egyelőre még számos kérdést felvető HTC One A9-et, amely Aero néven volt ismert hónapok óta.

Nemrég láthattunk már fotókat az újdonságról, amely megdöbbentett elég sok rajongót, mivel a tudáslista alapján nemhogy zászlóshajó nem lesz az Aero, de inkább a középkategóriába sorolható, jóval messzebb áll attól a „hero”-nak titulált modelltől, amelyről Cher Wang vezérigazgató beszámolt. Ráadásul bár a tudás nem csúcs, az ár az. A holland Centralpoint.nl oldalon felbukkant információk szerint ugyanis a HTC One A9 nem kevesebb mint 706 euróba kerülhet. Az árat elnézve persze nem gondolható, hogy a tajvaniak esze elment volna, amikor egyébként is a lehető legjobb úton haladnak évek óta a totális csőd felé. Sokkal inkább lehet igaz, hogy a megismert specifikáció nem igaz vagy nem ezt az Aerot takarja (így talán a képek sem?).

Lebukott a HTC One A9, ennyibe kerül majd

Az eredeti hírek szerint, amelyet Evan Blass csiripelt Twitteren ugyanis a HTC One A9-be Snapdragon 617 chipset kerülhet, míg egy korábbi GeekBench teszt MediaTek MT6797 SoC-ról árulkodott. Ez utóbbi nem más mint a kínai processzor-gyártó legújabb, Helio X20-as megoldása, amely tíz maggal dolgozik. Ugyanez a teszt 4 gigabájt RAM-ról szólt, míg Blass szerint 2 gigabájt kerülhet a One A9-be. Ami nagyjából várható, az az öt colos, full HD felbontású megjelenítő, valamint a 16 gigabájtos belső tárhely, amely bővíthetőségéről nem esett szó. A kamerák közül a hátlapi 13 megapixel felbontású lehet, az előlapi pedig a már régebb óta ismert 4 megapixeles UltraPixel kamera, az Aeroban pedig egy 2150 mAh-s akkumulátor teljesít szolgálatot, ha igaznak bizonyul valamelyik hír. Természetesen nem hagyja ki a HTC az ujjlenyomat-olvasót és a fém házat sem. A HTC One A9 várhatóan 7 mm vékony lesz és hat színben lesz kapható novembertől. Más csak az a kérdés, hogy vajon mikor mutatja be a HTC?



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



HTC One A9: a középkategória csúcsa

HTC One A9: a középkategória csúcsa

2015.10.26
| GSM Arena
A tajvani gyártó múlt héten rántotta le a leplet a sokat pletykált HTC One A9 okostelefonról, amely Marshmallow rendszerrel és ismerős dizájnnal debütált.
Megérkezett a legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-hoz

Megérkezett a legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-hoz

2015.11.11
| Vodafone
A Vodafone Magyarország készülék kínálatában már elérhető a legújabb HTC csúcsmodell, a HTC One A9, amely az első Marshmellow-s HTC okostelefon Magyarországon, azaz az első olyan telefon, amely a legújabb, 6.0-ás Android verzióra épül.
Nincs még Marshmallow rendszered, de szeretnél akkumulátor-kímélő üzemmódot?

Nincs még Marshmallow rendszered, de szeretnél akkumulátor-kímélő üzemmódot?

2015.11.13
| Phone Arena
Az Android 6.0 Marshmallow rendszerben debütált az OS-be integrált Doze funkció, amely lehetővé teszi, hogy a készülék rendkívül energiatakarékos legyen.
Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

2016.02.24
| Phone Arena
A tajvani gyártó február 21-én újra bejelentette az idei év egyik középkategóriás nagyágyúját, a HTC One X9 okostelefont.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei