LG Bella és Fino, a két megfizethetõ okostelefon

2014.08.22| GSM Arena
Címkék:

LG L Bello

,

LG L Fino


A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta két új okostelefonját, amelyek fõ célcsoportja a tinédzserek, ennek megfelelõen elérhetõ áron kínálja majd az LG L Bello és az LG L Fino mobilokat a cég.

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta két új okostelefonját, amelyek fõ célcsoportja a tinédzserek, ennek megfelelõen elérhetõ áron kínálja majd az LG L Bello és az LG L Fino mobilokat a cég. A két modell elõször a berlini IFA rendezvényen lesz látható jövõ hónap elején, mindkettõn Android 4.4.2 KitKat rendszer és az LG saját fejlesztésû kezelõfelülete található meg. Mindkét mobil támogatja a Quick Circle tokot, a KnockCode-ot és egyéb LG fejlesztéseket.

LG Bella és Fino, a két megfizethetõ okostelefon

Az LG L Bello öt colos, 854×480 pixel felbontású, IPS kijelzõjérõl ismerhetõ majd fel, a gyorsaságról egy négymagos, 1.3 gigahertzes processzor gondoskodik 1 gigabájt RAM és 8 gigabájt tárhely mellett. A tudáslistában megtalálható 8 megapixeles hátlapi kamera, 21 Mbps HSPA+ hálózati támogatás, microSD bõvíthetõség is. A készülék 138.2x 70.6x 10.7mm fizikai méretekkel rendelkezik, az akkumulátora pedig 2540 mAh-s. Az LG L Bello fekete, fehér és arany színekben lesz megvásárolható.

LG Bella és Fino, a két megfizethetõ okostelefon

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az LG L Fino kijelzõje mindössze 4.5 colos, WVGA felbontású, a rendszer alatt egy 1.2 gigahertzes, négymagos chipset dolgozik szintén 1 gigabájt RAM társaságában. A belsõ 4 gigabájtos tárhely microSD kártyával tovább bõvíthetõ, esetében is támogatott a HSPA+ hálózat, megtalálható egy 8 megapixeles hátlapi kamera, valamint egy 1900 mAh-s akkumulátor. A 127.5 x 67.9 x 11.9mm méretekkel rendelkezõ okostelefon fekete, fehér, arany, piros és zöld változatban kerül majd a piacra szeptemberben.

LG Bella és Fino, a két megfizethetõ okostelefon



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei