Korlátlan mobilnet és adatduplázás a Telekomnál!

2016.06.07| Telekom

A Magenta 1-esek június 6-tól annyit netezhetnek a mobiljukon, amennyit csak bírnak, egész nyáron át. Különösen jól jöhet ez most a sportrajongóknak, akik itthon bármerre is járnak, mobil képernyőiken azonnal értesülhetnek az EB és az Olimpia eseményeivel kapcsolatos összes információról, és egyetlen mérkőzésről, közvetítésről sem maradnak le.

  • A Telekom nyárra eltörli az mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 és Magenta 1 Business kedvezménycsomagban
  • Az egyedülálló ajánlattal semmi sem állhat a várva várt sportesemények és élmények követésének és megosztásának útjába
  • Mindeközben a Next előfizetők adatban dupláznak

„Folyamatosan nő az internetéhség, és különösen igaz lesz ez az idei nyárra, hisz kiemelkedő sportesemények és fesztiválok zajlanak majd, amelyek mellett támogatóként is megjelenünk. Szeretnénk, ha ezen a nyáron semmi sem állna a mobilnetezés, a sport- és fesztiválélmények útjába, ezért megvalósítjuk minden mobilos álmát: megszüntetjük a felhasználható adatmennyiség korlátját a Magenta1 kedvezménycsomaggal rendelkezőknek. A gesztussal elsősorban ügyfeleink hűségét szeretnénk meghálálni, és azt a bizalmat, amellyel felénk fordulnak.”- mondta Gyenes András a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Az okostelefonok és tabletek terjedésével valódi társadalmi igénnyé nőtte ki magát a folyamatos, minden helyzetben – otthon, útközben és otthontól távol is - elérhető internetkapcsolat. Zavartalan internet-elérhetőség nélkül a legtöbben már csak egy üres, nagyképernyős telefonnak tartják a saját okostelefonjukat. A Magenta 1-esekre mostantól egy egész nyáron át tartó non-stop facebookozás, végetérhetetlen zenestreamelések, útközben is videónézés, online játszás, szurkolás vár.

Korlátlan mobilnet és adatduplázás a Telekomnál!

Nemcsak a lakossági Magenta 1-esek, hanem a most bevezetett Magenta 1 Business üzleti ügyfelei is szabadon, adatkorlát nélkül mobilnetezhetnek belföldön a nyár folyamán, használják akár üzleti akár magáncélra a mobiljukat. A Magenta 1 Business egyéb előnyei mellett – mint pl. a kedvezőbb havidíj, a díjmentes informatikai szolgáltatások, dedikált kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton, - a nyári gondtalan mobilnetezés még vonzóbbá teszi a kedvezménycsomagot.

Ugyanakkor a Telekom gondolt azokra is, akinek még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be, és a Next valamint a Next Business előfizetőinek megduplázta a felhasználható adatmennyiségét, amely a legtöbb esetben 500 MB helyett 1GB-ot, de a lakossági ügyfelek számára igényelhető Next XL-nél már 3 helyett 6 GB-ot jelent. A dupla adatmennyiség ráadásul nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára.

A Telekom a rengeteg többlet adathoz kedvezményes készülékeket is kínál a nyárra: Magenta 1-esként új mobil előfizetéssel bárki 50 000 forint kedvezménnyel vásárolhat Samsung Galaxy S7 okostelefont, kamatmentes részletre. Ugyanez a Magenta 1 Business esetében 30 ezer forint egyszeri extra készülékkedvezményt jelent, amelyet felhasználhatnak mobil, laptop vagy tablet vásárlására.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei