Kiszivárgott: így néz ki a HTC One M10

2016.02.11 | Phone Arena

Még csak nem is hasonlít elõdjére és a tipikus HTC-s jegyek is csak nehezen fedezhetõk fel a vélhetõen a HTC One M10-et mutató képeken.

Nem sokkal azután kerültek napvilágra az alábbi képek, hogy kiderült, a HTC One M10 modellen – leánykori nevén Perfume – várhatóan nem találhatók majd meg a már említett HTC-s védjegyek. Ha minden igaz, akkor ezek az elsõ fotók a tajvani csúcsmobilról. Úgy tûnik, ez lehet az elsõ olyan HTC, amelyen nem látható a gyártó logoját tartalmazó csík. Az elõlapon látható home gomb megjelenése nyilvánvalóan az ujjlenyomat-olvasót is jelenti, hiszen a cég már rég nem használ fizikai gombot ott, ahol nem szükséges.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/HTC-One-M10-Perfume-leaked-photo-01.jpg http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/htc-m10-photo.jpg

A pletykák szerint a HTC One M10 5.1 colos, QHD felbontású kijelzõt, Qualcomm Snapdragon 820 processzort, 4 gigabájt RAM-ot, 32 gigabájt, bõvíthetõ tárhelyet és egy tizenkét megapixeles UltraPixel hátlapi kamerát kap lézeres autofókusszal. A specifikáció alapján valóban komolyan továbbfejlesztette a HTC a One M9-et, hiszen ez utóbbiba full HD kijelzõ, Snapdragon 810 processzor és csak 3 gigabájt RAM került. A fotót kiszivárogtató evleaks szerint márciusban jelenhet meg a HTC One M10. Érdekes, hogy szakértõk szerint ez a telefon leginkább egy Meizu-ra hajaz az új elõlapi gombbal.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/HTC-One-A9-vs-pro-5.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei