Királyság a Telenornál kártyásnak lenni!

2014.08.21| Telenor

Ajándék mobilinternet minden kártyás ügyfélnek.

Augusztus 14-tõl teljesen megújultak a Telenor feltöltõkártyás ajánlatai. A Telenor a hazai mobilpiacon egyedüliként jutalmazza valamennyi feltöltõkártyás ügyfelét. A jutalmak minden kártyás ügyfélnek járnak bármilyen tarifával rendelkezik és bármekkora összeget tölt fel. A Telenor teljesen újragondolta feltöltõkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-tõl minden meglévõ és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Magyarországon egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétõl függetlenül, a felhasználók 3 telenoros családtagjukat, barátjukat kedvezõ, 20 forintos percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul belföldön felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

A Telenor ügyfeleinek tehát nem kell választaniuk, hogy melyik kedvezménnyel járnak jobban felhasználói szokásaik alapján, hiszen azok mindegyike automatikusan jár feltöltéskor, mindössze egy egyszeri regisztráció szükséges. Az akár havonta változtatható három kiválasztott telenoros telefonszám kedvezményes hívásán túl minden, még a legkisebb feltöltött összeg után is extra mobilinternetet ajándékoz a Telenor kártyás elõfizetõinek. Így a nyár végéig tartó ingyenes Facebookozáson túl, még jobban kihasználhatják a Hipernet hálózat elõnyeit. Az ajándék mennyisége 1 500 forintos feltöltés esetén 50 MB, 3 000 forintnál 150 MB, 5 000 forintnál 300 MB, 10 000 forintnál 500 MB, míg a legmagasabb, 15 000 forintos feltöltés esetén 1 GB.

Királyság a Telenornál kártyásnak lenni!

Az adatkeret görgethetõ, így minden új feltöltés esetén tovább halmozódik a megabájtok mennyisége, melyek felhasználhatósági ideje 1 500 forintos feltöltés esetén 7 nap, míg minden egyéb feltöltés esetén 30 nap. A feltöltésekhez járó jutalmak – a 3 telenoros szám 20 Ft-os percdíjjal történõ hívása és az extra adatkeret – a 3baráti 20-as beállítását követõen vehetõk igénybe. A regisztrációt az utolsó baráti számok megadását/módosítását követõen 6 hónap után meg kell erõsíteni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az új konstrukció további elõnye, hogy ha okostelefonnal vásároljuk az új kártyás elõfizetést, ahhoz mostantól automatikusan 150 MB adat jár 30 napig. Legalább 3 000 forintos feltöltés esetén pedig fél évig havi 500 MB adatot ajándékoz a Telenor, amellyel gondtalanul lehet szörfözni a Hipernet hálózaton.

A megújuló kártyás ajánlatok mellett, a Telenor iskolakezdési akciója keretében lakossági számlás elõfizetéssel továbbra is valamennyi okostelefon 0 forintért vásárolható meg, mint például a Samsung Galaxy S5 mini All-In L és a szintén Samsung Galaxy Core LTE All-In M tarifacsomaggal, amelyekhez igénybe vehetõ az 1 hónapig 2 GB adatot 490 forintért kínáló Telenor Próba ajánlat.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei