Keressük Magyarország legjobb fotósait!

2014.10.24| World Photo

A Sony Magyarország ismét meghirdeti az egyik legelismertebb fotográfiai versenyt, a Sony World Photography Awards-ot, annak reményében, hogy megtalálja az ország legkiválóbb fotósait.

A Sony Magyarország ismét meghirdeti az egyik legelismertebb fotográfiai versenyt, a Sony World Photography Awards-ot, annak reményében, hogy megtalálja az ország legkiválóbb fotósait. A felhívás nyitott minden fotográfus számára. A nevezés a World Photo oldalon keresztül ingyenes, mintegy 10 kategóriában. Ez a díj kiváló lehetőség a profi és kezdő fotográfusok számára is, hogy egy nemzetközi megmérettetésen mutathassák be alkotásaikat. Az eredményhirdetésre 2015. március 18-án kerül sor. A nyertes pályázót és további két alkotót értékes Sony eszközökkel díjaznak, ezenfelül a kiválasztott alkotások megtekinthetőek lesznek a londoni 2015 Sony World Photography Awards kiállításon.

A verseny több szekcióból áll; a profi fotósok 15 kategóriában nyújthatnak be műveket, a Nyitott szekció pedig mintegy 10 kategóriát ölel fel. Ezenkívül külön kategóriában indulhatnak a felsőoktatásban tanulók, és a 20 éven aluliak. A magyarországi versenyre való nevezéssel a jelentkezők automatikusan kvalifikálódnak a nemzetközi megmérettetésre is. Ennek megfelelően a Nyitott szekcióban a következő témakörökben várják a műveket:

  • Architecture
  • Arts & Culture
  • Enhanced
  • Low-light
  • Nature & Wildlife
  • Panoramic
  • People
  • Smile
  • Split second
  • Travel

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Keressük Magyarország legjobb fotósait!

A verseny 2015. január 5-én zárul. A beérkezett pályaműveket a WPO által delegált zsűri értékeli, melynek egyik tagja Astrid Merget a World Photography Organisation kreatív igazgatója. Scott Gray, a World Photography Organisation ügyvezető igazgatója szerint: „A Sony World Photography Awards elkötelezett abban, hogy az egész világon támogassa a tehetséges fotográfusokat. A Sony Magyarországgal együttműködve pedig lehetőség nyílik arra, hogy felfedezzük a tehetséges magyar alkotókat, akik helyi és nemzetközi szinten is inspirációt nyújthatnak másoknak.”

Yann Salmon – Legagneur a Sony Digitális képalkotás részlegének stratégiai marketing igazgatója a következőket nyilatkozta: „Ez a díj jó lehetőséget nyújt arra, hogy a világ különböző pontjairól találjunk rá a tehetséges alkotókra. Mindig nagyon izgalmas, hogy mennyi stílussal találkozunk, a különböző nemzeteknél. Szeretnénk támogatni ezeket a tehetségeket a lehető legjobb fényképezőgépekkel, objektívekkel, hogy minél több kreatív alkotás születhessen.”



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei