Kapható az extra erős akkumulátoros LG

2017.06.23| LG
Címkék:

LG

,

LG X power2

,

power2


Az LG X power2 már kapható a hazai szolgáltatóknál, az új telefon 4500 mAh-s akkumulátorral érkezik.

Már a magyar szolgáltatóknál is elérhető az LG legújabb, meglepően nagy kapacitású akkumulátorral felszerelt okostelefonja, az LG X power2. A középkategóriás telefon azok számára készült, akik egy strapabíró és versenyképes árazású készüléket keresnek nagy kijelzővel, fejlett kamerafunkciókkal és hosszú üzemidővel. Erős, 4500 mAh-s kapacitású akkumulátorával az LG X power2 tökéletes azok számára, akik gyakran néznek filmeket és videókat telefonjukon, sokat játszanak vagy egyszerűen csak gyorsan szeretnék elintézni napi feladataikat.

Az LG X power2 gyorstöltő funkcióval ellátott akkumulátorát arra tervezték, hogy egy teljes hétvégét is kibírjon töltés nélkül. Teljesen feltöltött teleppel a mobilon 26 órányi telefonbeszélgetés bonyolítható le, 18 órán keresztül nézhető videó és 19 órán át át böngészhető az internet. A nagyméretű, 5,5 colos HD In-cell Touch kijelző 1280×720 pixeles felbontása és gazdag, élénk színei minőségi vizuális élményt nyújtanak.

Kapható az extra erős akkumulátoros LG

A telefon öt megapixeles, nagylátószögű előlapi kamerájával könnyedén készíthetünk szelfiket akár egy nagyobb csoportról is. Az Auto Shot és Gesture Interval Shot funkciók ráadásul le is egyszerűsítik a szelfikészítést, hiszen azonnal aktiválják a kioldót, amint a kamera emberi arcot vagy kézjelzést érzékel. A 13 megapixeles hátoldali kamera Zero Shutter Lag funkciójával azonnal, a gombnyomás pillanatában készíthetjük el a képeinket, az autofókusz pedig az élességet biztosítja gyorsan. A lágy fényű LED-vakunak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetnek. 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Kapható az extra erős akkumulátoros LG

Az Android 7.0 nougat Nougat rendszer gyorsaságáról a nyolcmagos Mediatek MT6750 chipset és 1.5 vagy 2 gigabájt RAM gondoskodik, a 16 gigabájtos belső tárhely akár 256 gigabájtos microSD kártyát is fogad. Az LG X power2 már elérhető a hazai szolgáltatók kínálatában.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei