Itthon is kapható az LG G3 S, a középkategória csúcsa

2014.09.19| LG

Az LG G3 középkategóriás változata már a hazai felhasználók számára is elérhető.

Magyarországon is kapható az LG G3 okostelefon középkategóriás változata, a G3 S. A készülék a G3 által már jól ismert fémes kialakítást és lézeres autófókuszt egy 5 colos, vékony keretes kijelzőjű kompakt készülékben teszi elérhetővé. Az LG G3 S így a középkategóriás okostelefonok mezőnyében nyújt prémium élményt. Az LG G3 S 5,0 hüvelykes, 720p felbontású HD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek a készülékházhoz viszonyított aránya 74,1%-os, ezek a méretek a középkategóriás okostelefonok piacán kiemelkedőnek számítanak. Az LG G3 S a csúcskategóriás társából magával hozta a lézeres autófókuszt és a "Floating Arc" kialakítást. A hosszú üzemidőről egy 2540 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A készülék négymagos, 1.2 gigahertzes Snapdragon 400 processzort kapott, 1 gigabájt RAM-mal, 8 gigabájt memóriával rendelkezik és az Android KitKat operációs rendszer 4.4.2 verziója fut rajta.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az LG G3-nál már megismert funkciót is kapunk az LG G3 S-től: életünk pontos pillanatait egy 8 megapixeles kamerával tudjuk rögzíteni, ami lézeres autofókusszal rendelkezik. Ennek a lényege, hogy a kamera lézersugárral méri meg a tárgyak és a kamera közötti távolságot, így gyorsan tud fókuszálni és éles képeket készíteni. Az eddigiektől eltérően az érintéssel fényképezés (Touch & Shoot) funkció egy lépésben fókuszál és készíti el a fotót, elég megérinteni a fókuszpontot a kijelzőn és már kész is a kívánt kép. A kézmozdulattal történő fényképezés révén pedig ökölbe szorított kézzel lehet elindítani egy 3 másodperces visszaszámlálást a felvétel elkészítéséhez. A telefonon való gépelést az intelligens billentyűzet (Smart Keyboard) segíti úgy, hogy megjegyzi a használója gépelési stílusát és 75%-kal csökkenti az elgépelési hibalehetőséget. A QuickMemo+ funkcióval pedig könnyedén lehet jegyzetelni és rajzolni is. A 10.3 mm vastag, mindössze 69.6 mm széles és 134 gramm tömegű LG G3 S már kapható a Telenor kínálatában, All-In L csomagban 0 forinttól.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Holnaptól itthon is kapható az LG G3

Holnaptól itthon is kapható az LG G3

2014.07.03
| LG
A G3 rendkívüli sikerrel startolt a dél-koreai piacon, és július 4-től hazánkban is kapható lesz.
Itthon is kapható az LG G3 S, a középkategória csúcsa

Itthon is kapható az LG G3 S, a középkategória csúcsa

2014.09.19
| LG
Az LG G3 középkategóriás változata már a hazai felhasználók számára is elérhető.
LG G3: figyel az egészségedre

LG G3: figyel az egészségedre

2014.10.30
| LG
Az LG többszörös díjnyertes okostelefonja, az idén júliusban Magyarországon is debütált G3 számos hasznos funkcióval segíti tulajdonosa életét.
Nyolc maggal, hat collal érkezett az új LG G3 Screen

Nyolc maggal, hat collal érkezett az új LG G3 Screen

2014.10.24
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bemutatta LG G3 Screen phabletjét, amely két tekintetben is jobb az itthon is kapható G3-nál.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei