Itthon a Sony csúcsmobil!

2017.05.17 | Sony

Hazánkban is elindult az előrendelés az Xperia XZ Premiumra!

A Sony Mobile Communications az idei, barcelonai Mobile World Congress-en bemutatott legújabb csúcskészüléke, a Sony Xperia XZ Premium már előrendelhető Magyarországon. A 2017. május 17-én kezdődő előrendelésben résztvevők egy közel 100 000 Ft értékű Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kapnak ajándékba a promóciós készlet erejéig. A legújabb csúcskészülék márkanagykövete hazánkban a népszerű énekes, Vastag Csaba, aki már több, sikeres közös kampányban is együttműködött a márkával.

Csaba már ki is próbálta az XZ Premium és az MDR-100ABN fejhallgató ütős kombinációját. A promóció részleteiről ezen a linken lehet tájékozódni. 

A Sony Mobile ezzel együtt bemutatta a világ első, okostelefonnal és közösségi együttműködéssel forgatott szuper lassított rövidfilmjét, amit – a díjnyertes Chris Cairns rendező irányítása alatt – 21 nemzet 120 amatőr filmkészítője hozott létre. A film jelenetei az új Xperia XZ Premium forradalmi Motion Eye kamerájával készültek, melynek szuper lassított videói az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  SZAVAZÁS

  Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


  Van és szeretem
  Van, de nincs értelme
  Nincs, de hamarosan lesz
  Nincs, és nem is vágyok rá  Korábbi szavazások eredményei