Itt a Honor 7 Lite, igen jó áron

2016.06.24| Honor
Címkék:

Honor 7 Lite

,

Honor 7


A Honor 7 előnyös árcédulával felszerelt verziója a magyar piacra is megérkezett, ráadásul Nyugat-Európával szemben nálunk az ujjlenyomat-olvasó is megtalálható a 79 990 forintos készülékben.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Honor 7 Lite paraméterei a kategóriájában kiemelkedőek: a kedvezően árazott modell a drágább konkurens telefonok teljesítményét nyújtja. Alumínium ház, Full HD képernyő, nyolcmagos processzor és a legújabb Marshmallow Android operációs rendszer jellemzik a készüléket. A Honor 7 Lite-ot egy nyolcmagos HiSillicon Kirin 650 processzor hajtja meg, mely 16 nanométeres technológiával készült. Ennek köszönhetően a teljesítménye 65 százalékkal nagyobb, a működése pedig 45 százalékkal takarékosabb, mint az előző processzor-generáció tagjainak. A játékok futtatásáról egy Mali-T830-as grafikus processzor gondoskodik, a felhasználói élményt pedig 2 GB RAM növeli.

A modell természetesen készen áll az összes hazai LTE adatátviteli szolgáltatás használatára, az extra kapacitású 3000 mAh-s akkumulátor pedig – normál használatot feltételezve – körülbelül két napos működést biztosít. A dual SIM kártyás modell 443 PPI pixelsűrűségű, 5,2 colos IPS képernyőt kapott, a váza pedig a repülőgépgyártásban is alkalmazott erős és tartós ipari alumíniumból van, amely egyben rendkívül elegáns is.

A Honor 7 és a Honor 5X mobiltelefonok tulajdonosai már korábban megismerhették a gyártó kiváló minőségű ujjlenyomat-olvasóját, mely rendkívül gyorsan, fél másodpercen belül végrehajtja a felhasználó azonosítását és a telefon felébresztését. Az érzékelő testre szabható vezérlőként is működik, melyhez egy sor funkciót lehet hozzárendelni. Például fogadhatunk hívásokat a segítségével, törölhetjük az értesítéséket, vagy akár a fényképek készítését is ráprogramozhatjuk.

A Honor 7 Lite-ba emellett két kiváló minőségű kamera van beépítve. A hátlapon található 13 megapixeles szenzorhoz egy 5 minőségi optikai elemből álló f/2.0 lencse juttatja el a képet, a sötétben történő képkészítést pedig LED dióda teszi könnyebbé. Az előlapi szelfi kamera felbontása 8 megapixel, menüjében pedig egy sor kreatív funkció megtalálható, melyekkel a képkészítés egyszerűbbé, a fotó pedig jobbá tehető.

A Honor 7 Lite modellt Magyarországon a mai naptól lehet megvásárolni három színváltozatban (ezüst, arany és szürke), 79 990 forintos ajánlott fogyasztó áron. A készülék az Extreme Digital, a Media Markt, a SpeedShop és az eMAG áruházakban kapható.

A Honor 7 Lite műszakai adatai:

  • Méretek: 147,1×73,8×8,3 mm
  • Tömeg: 156 gramm
  • Képernyő: 5,2 col (Full HD) IPS LCD, 16,7 millió színárnyalat, 423 PPI
  • Processzor: HiSillicon Kirin 650, nyolcmagos, 16 nm-es technológia (4 × 2,0 GHz + 4 × 1,7 GHz) + GPU Mali-T830
  • RAM: 2 GB
  • ROM: 16 GB (microSD kártya használatával bővíthető)
  • Akkumulátor: 3000 mAh
  • Operációs rendszer: Android 6.0, EMUI 4.1 felhasználói felület
  • Hátlapi kamera: 13 MPx, f/2.0
  • Előlapi kamera: 8 MPx, f/2.0
  • LTE adatátvitel: minden helyi sáv
  • Egyéb: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 + EDR, A-GPS, USB 2.0, Dual SIM


messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Jóval olcsóbb lett a Honor 7 Lite

Jóval olcsóbb lett a Honor 7 Lite

2017.02.03
| Honor
A Honor 7 Lite mostantól még jobb áron vásárolható meg. A kategóriájában szokatlan módon alumínium vázzal, Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt okostelefonhoz mindössze 69 990 forintért juthatunk hozzá.
Az Oppo nagyot dobott a ColorOS 13-mal

Az Oppo nagyot dobott a ColorOS 13-mal

2022.08.19
| GSM Arena
Az Oppo bemutatja a ColorOS 13-at vizuális változtatásokkal és jobb eszközök közötti együttműködéssel.
Itt a Honor 7 Lite, igen jó áron

Itt a Honor 7 Lite, igen jó áron

2016.06.24
| Honor
A Honor 7 előnyös árcédulával felszerelt verziója a magyar piacra is megérkezett, ráadásul Nyugat-Európával szemben nálunk az ujjlenyomat-olvasó is megtalálható a 79 990 forintos készülékben.
45 ezer forint a ZTE Nubia Z17 Lite

45 ezer forint a ZTE Nubia Z17 Lite

2018.07.11
| Gearbest
Akciózik a Gearbest, most a ZTE Nubia Z17 Lite van soron, 50 ezer forint alatt hazavihető.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei