Íme az Apple iPhone 6s Plus!

2015.09.10| GSM Arena

Tegnap este megjelent az Apple két új mobilja, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Tegnap este megjelent az Apple két új mobilja, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus. A nagyobb méretû almás telefon megtartotta az 5.5 colos képátlót, valamint a burkolata 7000 alumíniumból készült, hogy ellenálljon a hajlításnak és a #bendgate-nek. A megjelenítõ felbontása 1080p, ez 400ppi pixelsûrûséget jelent, alatta pedig a 3D Touch technológia található, így a rendszer meg tudja különböztetni a nyomást a kijelzõn és ennek megfelelõ funkciót ad. Az iPhone 6s Plusba is bekerült az új A9 chipset, amely majdnem kétszer jobb az elõd A8-nál. Sajnos a RAM-ról egyelõre nincs információnk, ám mivel az Apple nem verte nagydobra, feltehetõen maradt 1 gigabájt. Az új M9 co-processzornak köszönhetõen a Hey Siri hangvezérlés mindig aktív maradhat.

Az iPhone 6s Plus 12 megapixeles iSight kamerát és optikai képstabilizátort is kapott, emellett dual LED vaku is szolgálatot teljesít. Említést érdemel a kamera új funkciója, a Live Photos, ez hasonlít a HTC Zoe-ra. A magasabb felbontású szenzornak köszönhetõen akár 2160p felbontású videókat is képes rögzíteni a telefon. Az elõlapi kamera is továbbfejlesztésre került, öt megapixeles lett, támogatja az arcfelsimerést és az 1080p felbontást, valamint tudja a kijelzõt használni vakuként szelfikhez, ez a Retina Flash.

Az Apple iPhone 6s Plus támogatja az LTE Cat.6 hálózatokat, az NFC végre nem csak az Apple Payhez használható, valamint gyorsabb Wi-Fi-re is képes a MiMo és a VoLTE technológiának köszönhetõen. Az iPhone phablet elérhetõ lesz ezüst, szürke és arany színekben, valamint megjelent a rózsaszín! A készülék 16/64/128 gigabájtos verziók európai árai 800/900/1000 eurót jelentenek. Az iPhone 6s Plus szeptember 12-tõl elõrendelhetõ és szeptember 25-én lehet elõször megvásárolni Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Japában, Puerto Ricoban, Szingapúrban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

2018.01.18
| 9to5Mac
Tim Cook elárulta, a felhasználók hamarosan kikapcsolhatják az iPhone lassító funkciót.
Bemutatták az iOS 13-at!

Bemutatták az iOS 13-at!

2019.06.04
| Apple
Végre jön a Dark Mode.
Neked is akad a slow-motion videód?

Neked is akad a slow-motion videód?

2016.04.08
| Phone Arena
Nos ez esetben nem vagy egyedül, ugyanis más, Samsung Galaxy S7 tulajdonos panaszkodik ugyanerre.
Az Apple végre hivatalosan is elismerte az iPhone 6s Plus hibáját

Az Apple végre hivatalosan is elismerte az iPhone 6s Plus hibáját

2016.11.21
| GSM Arena
A 2014-es generációs iPhone-ok óta számos hibával kellett szembenéznie a gyártónak, ilyen például az elején igen rosszul kezelt BendGate volt – avagy rosszul fogod a telefont. A végén a cég kénytelen volt elismerni, hogy hibázott a kialakításkor.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei