Így turbózhatod fel az iPhone-odat

2014.03.13 | BGR
Címkék:

iPhone 5

,

Apple

,

trükk

,

gyors

,

iOS


Az alábbiakban a The Huffington Post által összeszedett öt trükköt mutatjuk be, amelyek segítségével az iPhone-od még gyorsabb lehet.

Az alábbiakban a The Huffington Post által összeszedett öt trükköt mutatjuk be, amelyek segítségével az iPhone-od még gyorsabb lehet. Az Apple modelljei nem véletlenül népszerűek évek óta, a rendszer sajátossága miatt sokáig gyors és hibamentes maradhat az OS, így a felhasználói élmény sokáig nem csorbul. Azonban mi a teendő, ha ezek az idők elmúltak és egyre sűrűbben „akad be” a rendszer?

/txt/hirek/kepek/bgr-iphone-5s-0_20140313.jpg

A The Huffington Post listája a következő:

  1. A beállítások, általános részben a használat szerinti listát kiválasztva törölj minden olyan alkalmazást, amit nem használsz. Csak feleslegesen foglalja a helyet és a memóriát.
  2. Akárcsak az asztali hasonló alkalmazások esetében, az iPhone-ban sem árt néha a böngésző cache-t üríteni. Ehhez elég a Beállítások, Safari, majd Előzmények, és Sütik és Adatok törlésére nyomni.
  3. Töröld a régi üzeneteket az iMessage-ből, ezeket lehet egyesével vagy az összeset is egyszerre kukázni.
  4. Kapcsold ki az automata frissítéseket! A legtöbben ezt a funkciót bekapcsolva hagyják, hogy azonnal a legfrissebb változatot tudják a telefonjukon minden appból, pedig ez nem mindig célravezető. A Beállítások, iTunes & App Store menüpontban lehet kikapcsolni az automata update-et.
  5. Kapcsold ki a helyi szolgáltatásokat (location services)! Ez az egyik legfontosabb, hiszen nemcsak gyorsabb lesz a rendszer, de még az akkumulátor üzemidőre is igen jótékony hatással lesz. Sok program igényli eme funkció bekapcsolását, holott nem lenne szükséges azok működéséhez. Kikapcsolható a Beállítások, Privát, Location Services menüpontban, illetve itt engedélyezhető is azon appok számára, amelyeknek tényleg szükségük van rá.


A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei