Így fog kinézni a Samsung Galaxy S5?!

2014.02.11| SamMobile

A frissen lebukott képek szerint a Galaxy S5 pont úgy néz majd ki mint az S4.

A frissen lebukott képek szerint a Galaxy S5 pont úgy néz majd ki mint az S4. Mindössze hetek választanak el minket a hivatalos bejelentéstől, Sonny Dickson pedig – aki főként Apple híreiről ismert – képet is csatolt az új információhoz. Meglepő a fotó, mivel állítólag teljesen új dizájnt kap az S5, méretek tekintetében 141.7 x 72.5 x 8.2 mm várható, az S4 136.6 x 69.8 x 7.9 mm méretekkel rendelkezik. A kisebb mértékű növekedésből egyértelmű egy nagyobb kijelző, feltehetően 5.2 col képátlóval.

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S5?!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S5?!

Az alábbi fotón az egyik mobil kiegészítő gyártó honlapja látható, amely még január végén bukott le, azóta persze az addig Samsung Galaxy S5-ről szóló oldal már S4-re módosult, ám a korainak nevezhető lebukás miatt biztosra vehető, hogy a hivatalos bejelentés tényleg közel van, ha már az online oldalakat töltik fel a kereskedők a tartozékokkal.

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S5?!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Időközben a Samsung Twitter oldalára felkerült az Unpacked 5 esemény frissített meghívója, ahol az S5 bejelentése várható. Ezen rögtön feltűnnek a vadiúj ikonok, innen pedig egyértelműen újra bevillan a már többször pletykált kezelőfelület csere, ez a régi TouchWizt válthatná le végre. Az ikonok alatti feliratok a Samsung saját fejlesztésű szolgáltatásaira és hardverre utalhatnak (úgymint Speed az Exynos processzor miatt, az Outdoor a burkolat stapabírása miatt, illetve a Fitness az S Health miatt).

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S5?!

A pletykák szerint a Samsung Galaxy S5 5.25 colos, 2K felbontású kijelzővel, Snapdragon 805/Exynos 6 processzorral, 3 gigabájt RAM-mal, 16 megapixeles hátlapi kamerával, 3.2 megapixeles előlapi kamerával, 32/64 gigabájt belső tárhellyel, microSD bővíthetőséggel, egy 3200 mAh-s akkumulátorral, Android 4.4 KitKat rendszerrel és új kezelőfelülettel érkezik, továbbá fém és műanyag burkolatban is elérhető lesz, legkorábban márciusban kerülhet a boltokba.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.
Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei