Huawei TalkBand B3 okoskarkötő novembertől

2016.10.24| Huawei

Novembertől Magyarországon is elérhető lesz a TalkBand B3, a Huawei idén áprilisban bemutatott okoskarkötője.

A megújult dizájnnal, kivehető Bluetooth headsettel, valamint az elődeinél jobb hívásminőséggel és okosabb aktivitás- és alvásfigyelési funkciókkal felszerelt TalkBand B3 háromféle szíjjal - műanyag, bőr és fém – kerül a hazai boltokba. A TalkBand széria előző készülékeihez hasonlóan a B3 is aktivitás- és alvásfigyelő funkciókkal, valamint kivehető Bluetooth headsettel érkezik. A B3-mal azonban felhasználója már hívást is kezdeményezhet vagy utasíthat el, és akár öt kedvenc kontakt tárolására és azok gyors hívására is alkalmas. Emellett a TalkBand B3 Bluetooth headsetjét dual mikrofonnal szerelte fel a Huawei, amely a telepített algoritmusokkal párosítva 80 százalékkal nagyobb zajszűrést biztosít, mint a készülék elődje, a B2.

Huawei TalkBand B3 okoskarkötő novembertől Huawei TalkBand B3 okoskarkötő novembertől

A Huawei TalkBand B3 elkészítésénél olyan prémium minőségű anyagokat használt a gyártó, mint a rozsdamentes acél és a 3D ívelt Gorilla Glass. A készülék kijelzője fényérzékelőt tartalmaz, amely felismeri a felhasználó környezetében lévő fényviszonyokat, és azokhoz igazítja a kijelző fényerejét. Emellett manuálisan is állíthatjuk a TalkBand B3 képernyőjének fényerejét. A Huawei TalkBand B3-at 91mAH akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely másfél órás töltéssel hat óra beszélgetést, legfeljebb négy nap általános használatot és hat nap Bluetooth-csatlakozás készenléti időt tesz lehetővé.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Huawei TalkBand B3 okoskarkötő novembertől Huawei TalkBand B3 okoskarkötő novembertől

A TalkBand B3 emellett IP57-es minősítésű por- és vízálló készülék, amely optimális fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokhoz, beleértve az olyan tevékenységfigyelést (aktivitás-monitoring), mint a lépés- vagy a kalóriaszámlálás, az alvásfigyelés és a mozgásszegénység emlékeztető. A készülék háromféle szíjjal lesz kapható a vállalat kiskereskedelmi partnereinél (többek között: Media Markt, Euronics, EDigital, BestByte, Firstphone, Speedshop, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista) várhatóan novembertől: a műanyag szíjas változat 49 990 forintos, a bőr 57 990 forintos, a fém pedig 72 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron lesz elérhető. A szolgáltatók közül a Telekom kínálatában érhető majd el az okosóra, várhatóan az év végétől.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei