Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

2016.02.24| Phone Arena

A tajvani gyártó február 21-én újra bejelentette az idei év egyik középkategóriás nagyágyúját, a HTC One X9 okostelefont.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A HTC One X9 méretes, 5.5 colos IPS kijelzőt kapott, full HD felbontással, alatta a gyártónál megismert és már hagyománynak számító három kapacitív gomb található. Bár a HTC egyébként számos készülékénél a rendszerbe integrált gombokat használ, az ázsiai piacon a kapacitív megoldás még mindig nagyon menő, márpedig a készüléket javarészt oda szánták. A 7.99 mm vastag modell 71.38 százalék kijelző-burkolat arányt mondhat magáénak, ez átlagosnak minősül. A One X9 hátlapja leginkább a HTC One A9-ből lehet ismert, míg a kamerát is rejtő hosszanti műanyag kiemelés inkább a Nexus 6P-re hajaz.

Az Android 6.0 rendszer alatt a MediaTek Helio X10 chipsete dolgozik nyolc maggal és maximum 2.2 gigahertzes órajelen, ugyanezt használja a cég a HTC One ME-ben is, amely a HTC One M9 ázsiai változata. RAM-ból 3 gigabájt áll rendelkezésre, a belső, 32 gigabájtos tárhely pedig igény szerint bővíthető. A HTC One X9 hátlapi kamerája 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral és RAW, valamint 4K támogatással felvértezett. Az előlapi kamera f/2.0 lencsét és öt megapixeles felbontást kapott. A megfelelő készenléti időről a 3000 mAh-s, házilag nem cserélhető akkumulátor gondoskodik, a HTC elérhetővé tette az 5V/1.5A gyorstöltést is. Ez bár nem annyira tölt gyorsan mint az 5V/2A-s megoldás, de még mindig harminc százalékkal gyorsabb a régi 2V/1A-nál. Kínában a HTC One X9 átszámítva 370 dollárt ér, így olcsóbb lett a HTC One A9-nél, amelyért bő ötven dollárral többet kérnek.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

2016.02.24
| Phone Arena
A tajvani gyártó február 21-én újra bejelentette az idei év egyik középkategóriás nagyágyúját, a HTC One X9 okostelefont.
HTC One X9: phablet Helio processzorral

HTC One X9: phablet Helio processzorral

2015.12.26
| Phone Arena
A tajvani gyártó nem aprózta el, hiszen szenteste jelentette be az új, erős középkategóriás modelljét, a HTC One X9-et.
HTC One X9: Merry X-mas!

HTC One X9: Merry X-mas!

2015.12.23
| Phone Arena
A tajvani gyártó ötletes és jópofa megoldást választott arra vonatkozóan, hogy megmutassa, mikor is debütál pontosan a HTC One X9 okostelefon.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei