Hat hetet kell várni az Apple AirPodsra

2017.02.15 | Phone Arena

Két hónappal a hivatalos megjelenés után is alig lehet hozzájutni az Apple füleséhez. Igen nagy port kavart az Apple a hónapokkal előre beha

Igen nagy port kavart az Apple a hónapokkal előre beharangozott AirPods fülhallgatóval. Ez a fülhallgató azért különleges, mert még a két, fülbe dugható részt sem köti össze vezeték, egyébiránt pedig Bluetooth segítségével kommunikál a telefonnal. A gyártó rajongói pillanatok alatt rávetették magukat a meglévő készletre előrendelésben és aki mostanában gondolkodott el, hogy megnyomja a vásárlás gombot, annak szomorúan kell tudomásul vennie, hogy jelenleg hat hetet, tehát mintegy másfél hónapot is várnia kell arra, hogy kézbe és fülbe vehesse a cuki kis „fogkefe fejeket”.

Ehhez jön, hogy nem is olcsó, hiszen 170 dollárt kell kifizetni érte az Egyesült Államokban, ami átszámítva – vámot és egyebeket nem nézve is – több mint ötvenezer forint. Ezért az árért cserébe olyan funkciókkal is rendelkezik a füles mint a több mint ötórás üzemidő egy feltöltéssel vagy éppen ha érzékeli, hogy kikerült a fülből, automatikusan leállítja a zene-lejátszást. Érdekes, hogy a konkurens Samsung hiába csökkentette a Gear IconX füles árát, ez gyakorlatilag nem változtatott az AirPods iránti keresleten.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei