Galaxy S8 és Mi 6: Snapdragon 835 chipsettel

2016.11.29 | Phone Arena

Úgy hírlik, megvan, hogy a Qualcomm legújabb és jelenlegi legerõsebb processzora, a Snapdragon 835 mely modellekben debütál 2017-ben.

Nem túl meglepõ, hogy a jövõ év csúcsmodellek kapják meg a legjobb chipsetet, így tehát a Samsung Galaxy S8, valamint a Xiaomi Mi 6 – így elsõként a kínai gyártók közül –, legalábbis a kínai IHS elnöke, Kevin Wang és az iSupply állítása szerint. A Qualcomm nemrég megerõsítette, hogy a processzor kész és a mobilgyártóknál van tesztelésen. Wang azt is elárulta, a két említett okostelefon márciusban jelenik meg, ez abszolút egybevág a korábbi pletykákkal, miszerint a Samsung az MWC-n leplezi le az új Galaxy S családtagot.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Snapdragon-830-header.jpg

Wong leírása szerint már márciusban piacra is kerülhet a Mi 6. Érdekes egybeesés, ugyanis egy korábbi hírben arról írtak, hogy az Oppo Find 9 kapja meg elsõként a Snapdragon 835-öt és lesz kapható a boltokban. A Galaxy S8-at emellett egyébként hagyományosan még egy chipsettel is szerelik majd, az, hogy ki melyiket kapja, piacfüggõ, mint évek óta.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Xiaomi-Mi-6.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei