Friss: megjelent a HTC One!

2013.02.19| Engadget

Végre hivatalosan is lerántotta a leplet a tajvani gyártó az idei zászlóshajóról, a Mobile World Congress előtti sajtótájékoztatón.

Végre hivatalosan is lerántotta a leplet a tajvani gyártó az idei zászlóshajóról, a Mobile World Congress előtti sajtótájékoztatón. A Londonban és New Yorkban egyszerre leleplezésre kerülő modellről sok mindent tudtunk, ezeket megerősítette a cég. A HTC One 4.7 colos, 1080p felbontású Super LCD3 kijelzőt kap, 468ppi pixelsűrűséggel, az Android 4.1.2 rendszeren a HTC Sense 5 kezelőfelület fut. Az OS alatt a Qualcomm legújabb chipsetje, a Snapdragon 600 dolgozik, négy mag, egyenként 1.7 gigahertzes órajelen képes dolgozni, ezt párosították a ma elvárt 2 gigabájt RAM-mal. és Adreno 320 grafikai gyosítóval. A modell teljes egészében, kívül és belül egyaránt prémium minőséget sugall.

A HTC One méreteit tekintve 137,4×68,2×9,3 mm-es, alumínium burkolattal rendelkezik, ebbe még egy 2300 mAh-s, nem kivehető akkumulátort is belezsúfoltak, nem beszélve a Wi-Fi a/ac/b/g/n-ről, a Bluetooth 4.0-ról, az NFC chipről, valamint a 32 vagy 64 gigabájtos belső tárhelyről. És meglepetés: microSD bővítés nincs! Érdemes megemlíteni az előlapi nyalánkságokat, a durván jó kijelző felett helyezkedik el a 2.1 megapixeles előlapi kamera, ez 88 fokos látószöggel maximum 1080p videót támogat, de beszélhetünk még a dual sztereó hangszórókről, a már csak két kapacitív gombról, a BlinkFeed főképernyőről (Flipboard-szerű közösségi információ-áradat). Érdekes a One tetejére került bekapcsoló gomb átlátszóvá tétele, valamint az ez alá rejtett infra, így akár otthoni, infrás készülékeket is a telefonnal vezérelhet a jövendő tulajdonos.

Friss: megjelent a HTC One!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Mi a helyzet a kamerával? A nagyon beharagozott UltraPixel kamera felhagy a megapixel-háboróval, így egy 4 megapixeles, BSI szenzorral ellátott, f/2.0 lencsét kapott a HTC One, ehhez jön még a giroszkóp alapú támogatást élvező optikai képstabilizátor, a HTC ImageChip2 HDR-támogatás, az 1080p videórögzítés @60 fps. Nagy rizikót vállalt a HTC a 4 megapixellel, hisz a mai napig sokan a számok bűvöletében élnek és nem mond nekik túl sokat az, hogy sokkal jobb minőségű fotókat lehet a HTC által UltraPixelsnek nevezett méretesebb szenzorral készíteni. A HTC One márciusban debütál, készül belőle HSPA és LTE változat is, színek tekintetében pedig, fekekete, piros és ezüst lesz elérhető.

Friss: megjelent a HTC One!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei