Fotókon pózol a Samsung Galaxy S5 mini

2014.06.11| SamMobile

Több pletykát olvashattunk már a nagyobbik dél-koreai gyártó csúcsmobiljának mini verziójáról, ám ezúttal jó minőségű fotókat is prezentálunk.

Több pletykát olvashattunk már a nagyobbik dél-koreai gyártó csúcsmobiljának mini verziójáról, ám ezúttal jó minőségű fotókat is prezentálunk. Ahogy az a képeken is látszik, dizájn szempontjából egy az egyben a Samsung Galaxy S5-öt követi az S5 mini, így tehát a lyukacsosnak tűnő hátlap is megmaradt, ráadásként a hátlapon található pulzusmérőtől sem fosztják meg a jövendő tulajdonosokat a Samsung fejlesztői. További jó hír, hogy az IP67 szabványt is teljesíti a kompakt készülék, tehát víz- és porálló, bár a microUSB csatlakozó védője ezúttal nincs jelen. Ami a tudáslistát illeti, adott lesz egy 4.5 colos, mindössze 720p felbontású Super AMOLED kijelző, egy 1.4 gigahertzes, Exynos 3 négymagos processzor, egy Mali-400 grafikus gyorsító és 1.5 gigabájt RAM. A kijelzőt Gorilla Glass 3 védi. A hátlapi kamera 8 megapixeles fotók készítésében lesz segítség, az előlapi 2.1 megapixeles.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A belső tárhely 16 gigabájt, microSD kártyával bővíthető és a home gombban megtalálható az ujjlenyomat-olvasó is. A Samsung Galaxy S5 minin Android 4.4.2 KitKat rendszer fut, azon pedig ugyanaz a TouchWiz UX, ami a nagytestvéren is. A specifikációt LTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, infra, GPS bővíti és nem maradt ki az Ultra Power Saving Mode, a Kids Mode, a Private Mode és a KNOX sem. A Samsung holnap tart sajtótájékoztatót, ahol a Samsung Galaxy Tab S széria mutatkozik be és várhatóan a Samsung Galaxy S5 miniről is lerántják a leplet.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Királyság a Telenornál kártyásnak lenni!

Királyság a Telenornál kártyásnak lenni!

2014.08.21
| Telenor
Ajándék mobilinternet minden kártyás ügyfélnek.
Teszt: Samsung Galaxy S5 mini - kompakt és okos

Teszt: Samsung Galaxy S5 mini - kompakt és okos

2014.10.10
| Telefonguru
Nálunk járt a Samsung Galaxy S5 kistestvére, az S5 mini. Nekünk bejött.
Megjelent: itt a Samsung Galaxy S5 mini

Megjelent: itt a Samsung Galaxy S5 mini

2014.07.02
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a Samsung Galaxy S5 mini modellt 4.5 colos kijelzővel és számos szenzorral.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei